Has Parti Devrek İlçe Teşkilatından Milletvekili Adaylarına Kahvaltı

Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Devrek ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca ve milletvekili adayları bir araya geldi.

Has Parti Devrek İlçe Teşkilatından Milletvekili Adaylarına Kahvaltı
Zonguldak’ın Devrek ilçesi Has Parti ilçe Başkanı Yüksel Onur’un davetlisi olarak Devrek’e gelen Has Partililer düzenlenen sabah kahvaltısında il başkanı Secaatin Gonca ile milletvekili adayları Ahmet Gül, Emrullah Erdoğan, Hüsamerttin Emanet, Hülya Demiröz, Serkan Doğan ve partililer bir araya geldiler.

Has Parti il başkanı ve milletvekili adaylarının ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Devrek İlçe Başkanı Yüksel Onur, ”Öncelikle Devrek ilçe örgütü olarak bu davetimizi onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Kaynaşma ve dayanışma anlamında düzenlediğimiz bu sabah kahvaltısının akabinde başkan ve milletvekili adaylarımızla birlikte esnaflarımızı ve pazarcı arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Has Parti İlçe Başkanlığı olarak güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyoruz. Sivil toplum örgütleri, kamular, esnaf arkadaşlarımızı ve köylerimizi adım adım istikrarlı bir şekilde biz çalışıyoruz diye düşünüyorum. Neticede tüm milletvekili adaylarımızla birlikte tüm bölgeyi tarayarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ben ziyaretlerinden dolayı İl Başkanım Secaatin Gonca ve milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Has Parti İl Başkanı Secaatin Gonca ise, ”Ben öncelikle ilçe başkanıma, gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarıma bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Halkın Sesi Partisi olarak Zonguldak’ta üç aydan bu yana ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmadık. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Devrek’te ki esnaf ve pazarcı arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Devrek bizim için köyleri ile birlikte diğer ilçeler gibi önemli ilçelerimizden birisidir. Has Parti olarak Devrek’te de alabileceğimiz oyun en üst noktasını alabilme gibi bir ana hedefimiz var. Devrek ilçe teşkilatımız gerçekten milletvekili adayımız Hüsamettin Emanet ile bu bölgede sıkı bir çalışma gerçekleştirdiler. Bugün bir anlamda biz Zonguldak il örgütü olarak Devrek’e çıkarma yaptık arkadaşlarımıza destek olma anlamında. İlçemizdeki esnaf ve pazarcı arkadaşlımızı ziyaret edeceğiz. Halkın Sesi Partisi halkımızın olarak gönlündeki yeri bulmuştur. Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş beyefendi önümüzdeki sürecin Genel Başkanı, Başbakanı olcaktır. Birileri oylar boşa gitmesin oylar bölünmesin diye Halkın Sesi Partisinin aleyhinde çeşitli propagandalar yapmaktadırlar. Buradan açık ve net olarak ifade ediyorum. Halkın Sesi Parti’sinin baraj sorunu yoktur. Partimiz Sayın Genel Başkanımız önderliğinde Türkiye Millet Meclisinde hak ettiği yeri alacak ve Türkiye’de yaşayan insanlarımızın huzuru, refahı ve kurtuluşu için nasıl bir çalışma yapılacağını Sayın Numan Kurtulmuş ile beraber Zonguldak halkına ispat edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA