Şehir Eşkıyaları Sopalarla İşyerini Bastı

Beyoğlu‘nda şehir eşkıyaları, sopalarla bastıkları işyerinin sahibini öldüresiye dövdü. Olayın ardından kaçan zanlıların havaya ateş açtıkları iddia edilirken, ağır yaralanan işyeri sahibi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Fetihtepe Mahallesi Sivas Sokak numara 38‘de bulunan Fidan İnşaat‘ta meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 15 kişilik bir grup ellerinde sopalarla Fidan İnşaat‘a geldi. İşyerinin camlarını kırıp, ortalığı dağıtan grup, işyeri sahibi Sabri Demir‘i de ellerindeki sopalarla öldüresiye dövdü. Zanlılar olayın ardından 3 araçla kaçarken, havaya da rastgele ateş etti. Ağır yaralanan Sabri Demir, olay yerine çağrılan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Olayı gören bir vatandaş, "Olay sırasında camdaydım. 3 araçla yaklaşık 15 kişi yukardan, 3 kişi de aşağıdan ellerinde sopalarla geldi. Dükkandaki şahsı dışarı çıkarıp uzun süre sopalarla dövdüler. Şahıslar giderken de havaya ateş açtı" dedi.

Zanlıların olayda kullandıkları bir sopayı da kaçarken işyerinde bıraktıkları görüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis, zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA