Körfez Dershaneleri, Süper Öğrencileri Yarıştırıp Ödülendirdi

İzmir’de bulunan Körfez Dershaneleri, "Süper SBS" düzenledi.

İzmir’de bulunan Körfez Dershaneleri, "Süper SBS" düzenledi. Ege Bölgesi‘ndeki Körfez Yayınları‘nı kullanan 35 bin öğrenci yarıştırıp arasından seçtiği 200 süper öğrenciyi özel SBS ile değerlendirerek dereceye girenleri ödülendirdi. Körfez Yayınları Eğitim Koordinatörü Mehmet Taşkınoğlu “Başarılı öğrencilerimizi SBS’ye bir ay kala kaynaştırmak ve başarı durumlarını görmelerini sağlamak istedik.” dedi.

Ege Bölgesi‘ndeki Körfez Yayınları‘nı kullanan en başarılı 125 8. sınıf ve 75 7. sınıf öğrencisi için Süper SBS düzenledi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerine, Yamanlar Eğitim Kurumları katkılarıyla Yamanlar Malhun Hatun Koleji‘nde ödülleri törenle verildi. Törene katılan Eğitim Koordinatörü Taşkınoğlu, “Başarılı öğrencilerimizi biraraya toplamamızın amacı, SBS’ye bir ay kala kaynaşmalarını sağlamak ve başarılı arkadaşları arasındaki durumlarını görmeleri.” şeklinde konuştu.

Programa küçük kardeşlerine moral vermek için katılan, 2011 YGS‘de Türkiye ikincisi olan Deniz Çağlın, başarmak için çalışma, inanma ve duanın etkili olduğunu belirterek, “Türkiye’de derece yapmak için Körfez Dershaneleri ve Yamanlar Koleji‘nin verdiği kaynakları hakkıyla çözmek ve yapılan programlara katılmamın büyük katkısı oldu.” dedi.

Süper SBS‘de dereceye girenlerden birinci olana yarım altın, ikinci ve üçüncü olanlara çeyrek altın, 4, 5, 6, 7, 8 ve 9. olanlara MP4, 10. olana ise kol saati verildi. Ayrıca sınava katılan diğer bütün öğrencilere de onur belgesi verildi. Ardından 200 öğrenciye, İzmir Doğal Yaşam Parkı gezdirildi.