Gebze Emniyeti İş Adamlarından Araç Desteği Bekliyor

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü destek ve dayanışma gecesi düzenledi.

Gebze Emniyeti İş Adamlarından Araç Desteği Bekliyor
Emniyetin araç eksiğinin giderilmesi için Eskihisar‘da dayanışma ve destek gecesi düzenlendi. Son yıllarda yaptığı başarılı hizmetlerle taraflı tarafsızın herkesin takdirini kazanan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, iş adamlarından araç için destek istedi. Emniyet Müdürü Şevket Karayiğit, geniş bir alana hizmet verdiklerini belirterek, polisin insan, lojistik ve sistem unsurlarıyla görev yaptığını, iyi bir sistem oluşturduklarını, ancak araç bakımından sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. 85 araçla görev yaptıklarını, son 5 yılda araçların bakımı için 578 bin TL harcadıklarını ifade eden Karayiğit, mevcut araçlardan 17 tanesinin acilen değiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Bu konuda işadamlarından destek bekleyen Karayiğit, “Daha iyi hizmet yapabilmek için destek bekliyoruz. Bizlere verilen ödenek bunları karşılamaya yeterli değil. Bize vereceğiniz destek, kendinize destek olmaktır” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, emniyete herkesin elinden geldiğince destek olması gerektiğini belirterek, kendi üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti. Köşker, “Gebze‘de 13 tane OSB var. Buna rağmen emniyet teşkilatını ayakta tutamıyorsak bu ayıptır. İşadamlarımızdan destek bekliyor ve emniyete sahip çıkılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Adnan Köşker, işadamı Özcan Dal ve İmes OSB Bölge Müdürü Direnç Özdemir emniyetine birer araç sözü verdi.

Kaynak: İHA