Ardahan’Da Ak Parti Adayları Köy Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti Ardahan Milletvekili adayları Orhan Atalay ile Orhan Gökdemir, Ardahan merkeze bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Ardahan’Da Ak Parti Adayları Köy Gezilerini Sürdürüyor
Adaylar, sırasıyla merkeze bağlı Akyaka, Tepeler, Dağevi ve Yalnızçam köylerini ziyaret ettiler.

Köylü vatandaşların ilgisiyle karşılaşan adaylar vatandaşların sorunlarını dinleyerek, köy muhtarlarından köylerin genel durumu hakkında da bilgiler aldılar ve yapılacak olan genel seçimlerde destek istediler.

Köy meydanlarında vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Milletvekili adayı Orhan Atalay, mesele Ardahanlıya ve bölgeye hizmet meselesidir diyerek şunları kaydetti:

"Tarih yazmak için çıktık bu yola. Bugüne kadar siyasetten bu millete kim hizmet etmişse Allah ondan razı olsun. Çünkü bu millete hizmet etmenin yolu siyasetten geçer. Siyasetin dışında da başka bir yol yoktur. Ardahan’a devrim gibi yatırımlar yapıldı. Duble yollar, sağlık alanındaki hizmetler en bariz örnekleridir"

Gökdemir ise, 12 Hazirandan sonra anayasa değişikliklerin olacağını belirterek, “Biz istiyoruz ki, Ak Parti ustalık döneminde çok daha güçlü gelsin. İnşallah sizlerin desteğiyle 380-400 milletvekili ile iktidara yeniden geldiğimizde sizin geleceğinizi ilgilendiren anayasa değişiklikleri olacak. Çünkü her anlamda güçlü olmanız için anayasa değişikliklerine ihtiyaç var. Bu nedenle sizden bir önceki döneme göre çok daha fazla oy istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haziran seçimlerinde yeniden iktidar olacaklarını ifade eden İl Başkanı Yunus Baydar ise seçim çalışmalarını değerlendirdi. 12 Haziran milletvekilliği genel seçimlerine hazır olduklarını ve köy gezilerini sürdürdüklerini anlatan Baydar, “Ardahan’da hedefimiz iki milletvekilliğini de kazanmak. Çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA