Kayso İle Tüyap Furcılık Arasında Anlaşma Sağlandı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Tüyap Tüm Fuarcılık A.Ş. arasında Kayseri Mobilya Fuarı‘nın imza töreni gerçekleştirildi. Kayseri‘de yapılacak mobilya fuarı sayesinde birçok ülkenin mobilya sektörüne ev sahipliği yapacak kentte üretim yapan firmaların yanı sıra ekonomik ve ticaret yaşantıya artılar sağlanacak.

Kayso İle Tüyap Furcılık Arasında Anlaşma Sağlandı
KAYSO Toplantı Salonu‘nda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ile Tüyap Tüm Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal‘ın katılımıyla Kayseri Mobilya Fuarı imza töreni gerçekleştirildi. Burada konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Tüyap‘ın Türkiye‘de fuarcılık konusunu kurumsal olarak en iyi şekilde yöneten önemli şirketlerden birisi olduğunu söyleyerek, "Bundan sonraki süreçte Dünya Ticaret Merkezi‘ni de geliştirmek, sektörün temsilcilerin kuvvetlendirmek için kuvvetli partnere ihtiyacımız olduğunu hissettik. Bu konu ile ilgili KAYSO üyelerinin yanısıra Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası‘nın üyeleri ile görüş birliğimiz oluştu. Tüyap ile nihai olarak bir anlaşma zemini oluşturuldu. Artık işi Tüyap ile götüreceğiz" dedi.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal‘da şirketin 32 yıllık geçmişi olduğunu anımsatarak, "Dünya pazarında, mobilya sektöründeki çeşitliliğin artması, üretimde kullanılan tekniklerin gelişmesi, kaletile üretime yönelik teknolojilerin takip edilmesi zorunluluğunu beraberinde getirmiştir. Dünya genelindeki global rekabet ortamında, sadece kaliteli üretimle değil, ürünlerin doğru tanıtımı ve pazarlaması için üretici ve alıcıyı ortak platformda buluşturan fuarların önemi artmıştır. Bu kapsamda ülkenin en kapsamlı ve en büyük fuarlarını gerçekleştiren sektörün öncü kuruluşu olan Tüyap, Kaüyseri Dünya Ticaret Merkezi‘nde 26-30 Ekim tarihleri arasında Kayseri Mobilya Fuarı‘nı gerçekleştirecektir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından KAYSO Başkanı Boydak ile Tüyap Tüm Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal yapılan anlaşmayı imzaladı.

Kaynak: İHA