Ak Parti Muhtarlar Derneği‘ne Çıkarma Yaptı

AK Parti Bursa milletvekili adayları ve Osmangazi teşkilatı Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Ak Parti Muhtarlar Derneği‘ne Çıkarma Yaptı
Ziyarete İlçe Başkanı Refik Özen, milletvekili Mehmet Tunçak ve Canan Candemir Çelik ile milletvekili adayları Hakan Çavuşoğlu ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar katıldı. Dernek Başkanı Ferruh Sevimgil, Tunçak’ın göstermiş olduğu performanstan övgüyle söz ederek, “Milletvekilliği döneminde Mehmet Tunçak her zaman bizim yanımızda oldu. Yeni dönemde de milletvekillerimizin ‘usta’ olarak değerlendirebileceğimiz Tunçak’ın bizlerle kurduğu yakın ilişkiyi kurmalarını bekliyoruz. Bu çerçevede adaylarımızın gerek adaylık sürecinde gerekse milletvekilliği döneminde mahallelerle olan bağlarını kopartmadan çalışmalarını bekliyoruz. Yeri gelmişken özlük haklarımızın iyileştirilmesi konusunda yapılan çalışmaların yeni dönemde sonuca bağlanmasını bekliyoruz” dedi.

AK Parti’nin meselelerin üzerine gidip çözmeyi kendisine şiar edindiğini vurgulayan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ise, “Öncelikle muhtarlarımızın özlük hakları konusunda yasal çalışmaların devam ettiğini ve 24’üncü dönemde halledileceğine eminiz. Devlet Bakanımız Faruk Çelik ile birlikte sizlere yaptığımız ziyarette de kendisinden bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alma fırsatını bulmuştuk. Göreve gelmemizin ardından geçen 11 aylık süreçte muhtarlarımızla iyi ve verimli bir diyalog kurmayı başardık. Listemizde yer alan yeni yüzlerin de Bursa’ya değer kattığı kesin. Ortaya çıkan liste AK Parti’nin değişim vizyonunu ortaya koymuştur.” diye konuştu.

Siyasetçinin öncelikli görevinin kırgınlıklara mahal vermeden, kızmadan gönül almayı bilmek olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Tunçak, “Sizlerle yakaladığımız diyaloğun temelinde de bu anlayışımız yatmaktadır. Bizler 10 milletvekilimizle birlikte Bursa’da çok iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Özelde bana göstermiş olduğunuz teveccüh için sizlere teşekkür ederim. Ben bir milletvekili olarak biliyorum ki bana gösterilen sevgi ve teveccühün kaynağı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen sevgi ve teveccühün yansımasıdır. Gerek milletvekilleri, gerek belediye başkanları, gerekse il ve ilçe başkanları, kısacası AK Parti çatısında siyaset yapan herkes bunun bilincindedir. Bizlere düşen Başbakanımıza gösterilen sevgi ve teveccühün hakkını verebilmek için çok çalışmaktır. Şahsen bu hizmet bayrağını alnımızın akıyla devretmenin huzur içerisindeyim” şeklinde konuştu.

Hayatın içinde seçmenle her an yüzyüze olan muhtarların taleplerini son derece önemsediklerini belirten milletvekili adayı Hakan Çavuşoğlu, kendisinin de muhtarlarla birebir diyalog halinde olacağını vurguladı. AK Parti’nin geniş bir aile ve güçlü bir ekip olduğunu kaydeden milletvekili Canan Candemir Çelik, millete hizmet için yola çıktıklarını ve demokrasinin istikrar kazanması ile ekonomik istikrarında yakalandığını bu açıdan bakıldığında 12 haziran seçimlerinin demokratik ve ekonomik istikrarın bir oylaması olduğuna dikkati çekti.

Ziyaret esnasında muhtarların yoğun talepleriyle karşılaşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’nin 109 mahallesi ve 26 köyünün hepsine rutin hizmetlerin gitmesinin yanı sıra, ekstra özel hizmetlerin de ulaştırılmasının mücadelesini verdiklerini dile getirdi. Şehirlerin bir organizma gibi ihtiyaçlarının ve taleplerinin asla tükenmeyeceğinden söz eden Dündar “Bugüne kadar belediyenin rutin olarak adlandırılan tüm hizmetlerini her mahallemize ulaştırdık. Kültür merkezi, spor kompleksleri, mahalle hizmet binası ve yeni açılan mahalle meydanları gibi sosyal ve kültürel hizmetleri de kaynaklarımızın el verdiği ölçüde her mahallemize götürmenin mücadelesi içindeyiz. Siz değerli muhtarlarımızın istekleri, talepleri ve yer yer sitemleri bizler için önemli birer hizmet yönlendirmesidir. Sizlerin talepleri belediyenin yatırım planlarını etkiyip yönlendirebilmektedir” diye konuştu.

Kaynak: İHA