Eşme’De Yaşlı Vatandaşlara T.C Kimlik Numaralı Yeni Kimlikleri Evlerinde Telim Ediliyor

Uşak’ın Eşme ilçesinde kimliklerinde T.C kimlik numarası bulunmayan yaşlı, bakıma muhtaç ve yatalak hastaların yeni kimlikleri Nüfus Müdürlüğü’nce evlerinde teslim ediliyor.

Eşme’De Yaşlı Vatandaşlara T.C Kimlik Numaralı Yeni Kimlikleri Evlerinde Telim Ediliyor
Eşme Kaymakamı Ömer Sağlam ilçe merkezi ve köylerde yaşayan yaşlı, yatalak hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların T.C kimlik numaralarının yer aldığı yeni kimliklerinin evlerine götürülmesi talimatını verdi. Talimat üzerine ilçe Nüfus Müdürlüğü, yaşlı ve yatalak hastaların T.C kimlik numaralı yeni kimliklerini vatandaşlara evlerine giderek teslim etmeye başladı. Kaymakamlık koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında Nüfus Müdürlüğü kimlik kartlarında T.C kimlik numarası olmayan yaşlı ve yatalak hastalara yeni kimlik çıkartıyor. Yeni kimlikler, Nüfus Müdürlüğü görevlilerince yaşlı ve yatalak hastalara evlerinde teslim ediliyor.

Eşme Nüfus Müdürlüğü, uygulama kapsamında bugüne kadar Yeleğen Kasabası ile Ağabey, Karaahmetli, Konak ve Uluyayla köylerinde ikamet eden 8 kişinin T.C. kimlik numaralı yeni kimliklerini, evlerine götürüp teslim etti. Yeni kimliklerine kavuşan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: İHA