Selahattin Şahin, Seçim Çalışmalarına Güzelbahçe‘de Devam Etti

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, seçim çalışmalarına Güzelbahçe‘yi ziyaret ederek devam etti. Son günlerde MHP üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Şahin; “İktidarı kaybedeceğini anlayan AKP, alçakça tezgahlarla MHP‘ye saldırıyor” dedi.

Selahattin Şahin, Seçim Çalışmalarına Güzelbahçe‘de Devam Etti
Güzelbahçe‘nin her sokağını gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Selahattin Şahin, sempatik tavırlarıyla vatandaşların gönlünü kazanmayı başarırken, MHP korkusunun, alçakça tezgahlarla ortaya çıktığını söyledi. Şahin; “Son günlerde yaşananları iyi irdelemek lazım. Kamuoyu yoklamalarında özellikle MHP baraj sıkıntısı çekecekmiş gibi bir imaj veriliyor ancak bizler sokağın nabzını tutuyoruz. MHP‘nin, yandaş anketlerin aksine oylarını yüzde 30‘lara çıkardığını ve tek başına iktidara yürüdüğünü görüyoruz. Bunu sadece biz değil AKP iktidarı da görüyor. 12 Haziran‘da iktidarı kaybedeceğini anlayan AKP kadroları, zavallılık içinde alçakça tezgahlarla MHP‘ye saldırıyor” dedi.

“BÖYLE REZİL BİR ÜSLUP GÖRÜLMEDİ”

Türkiye‘nin içinde bulunduğu durumun yansıtıldığı gibi günlük güneşlik olmadığını söyleyen Şahin; “İşsizlik ve yoksulluk rakamları bu ülkenin gerçek durumunu gösteriyor. Yaptıkları her işi yüzlerine gözlerine bulaştıran AKP iktidarının başbakanı utanmadan, yüzü kızarmadan meydanlarda esiyor gürlüyor. Takındığı siyasi üslup bir parlamentere, bir devlet adamına yakışmayacak kadar düzeysiz. Bu ülke tarihi boyunca böyle rezil bir üslup görmedi” diye konuştu.

Selahattin Şahin, Güzelbahçe‘nin ardından Yelki Köyü‘nü de ziyaret etti. Şahin seçim çalışmalarına gece geç saatlere kadar Gaziemir‘de devam etti.

Kaynak: İHA