Hemşirelere Ve Eczacılara Karanfilli Kutlama

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Hemşireler Haftası nedeniyle Saklı Deniz Restaurant‘ta düzenlenen kahvaltıda hemşirelerle bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından, Hemşireler Haftası sebebiyle Saklı Deniz Restaurant‘da kahvaltılı program düzenlendi. Programa Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Kadın Meclisi Başkanı Suna Göney, Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özen Gökçayoğlu ve çok sayıda hemşire katıldı. Hemşirelerin ve eczacıların Hemşireler Haftası ve Eczacılar Günü‘nü kutlayan Başkan Yusuf Uzun, programa katılan hemşirelere

tek tek karanfil verdi. Programın tertip edilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Uzun, "Hemşirelik; insan sevgisi dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir mesleğimiz. Bu sebeple tüm hemşirelerimizin bu önemli görevi sebebiyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum ve hemşirelerimizin başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Göreve geldiğinden bu yana sağlıkta pek çok hizmete imza attıklarını hatırlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "6 tane sağlık merkezimizi hizmete açtık. İki noktada daha çalışmalarımız devam ediyor. Büyük bir araştırma hastanemizin projesi yapılıyor, bu sene temeli atmış olacağız. Yakuplu‘daki Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz 3 ay içerisinde bitmiş olacak ve onu da sizlerin hizmetine açacağız" şeklinde konuştu.

Hemşireler Haftası ve Eczacılar Günü kapsamında ilçe sınırları içerisindeki eczacıları ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Yeşil ise tüm eczacıların Eczacılar Günü‘nü kutladı ve tek tek karanfil dağıttı. Yaptıkları görevin önemine değinen Başkan Yardımcısı Yeşil, verdikleri hizmet sebebiyle eczacılara teşekkür etti.

Kaynak: İHA