İnternet Kullanıcıları Teknosa‘nın İnteraktif Hizmetlerini "Beğendi"

Türkiye‘nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, kampanyalarını ve iletişim stratejilerini interaktif mecralara taşıyarak 150 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı.

İnteraktif mecralarda sektörün ilk yatırım yapan markası olan Teknosa, teknoloji ve dijital dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek 2011 yılında da sosyal medya ve dijital pazarlama yatırımlarına devam ediyor. Satış sonrası hizmetin önemine inanan Teknosa, mevcut ve potansiyel müşterileriyle mağazaları dışında interaktif mecralar aracılığı ile bir araya geliyor.

Resmi internet sitesi ve mobil sitesine ek olarak sosyal medya platformlarında da müşterileriyle etkileşime geçen firma, facebook.com/teknosa ve twitter.com/teknosa sayfalarında yaptığı dönemsel projelerle sektörde sosyal medyanın öncüsü konumuna geldi. Mayıs 2011 itibarıyla Teknosa‘nın Facebook sayfasındaki hayran sayısı 150 bini aştı. Türkiye‘nin en yaygın teknoloji perakendecisi olan Teknosa, ayrıca twitter.com/teknosa sayfasından da müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı çözümü bulmak için çalışıyor.

Lokasyon bazlı uygulamalara da önem veren Teknosa, ayrıca İstanbul‘daki çeşitli mağazalarında Foursquare ve Facebook Places/Yerler üzerinden mağazalara check-in yapan kullanıcılara indirim çeki dağıtarak bu uygulamayı ülkemizde kullanan ilk teknoloji markası oldu. Müşteri memnuniyetini interaktif mecraya da taşıyarak teknoloji perakende sektörünün lideri olan Teknosa, interaktif platformlarda kullanıcıların paylaştığı görüş ve önerileri dikkate alıp müşterilerin sorularını kısa sürede yanıtlayarak hizmet

kalitesini her geçen gün artırmayı hedefliyor.

Kaynak: İHA