Meram Belediyesi’Nden 125 Okula 125 Masa Tenisi

Konya’nın merkez Meram Belediyesi, ilçedeki 125 okula 125 masa tenisi hediye etti. Programda ayrıca masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerin hediyeleri verildi.

Meram Belediyesi’Nden 125 Okula 125 Masa Tenisi
Konya’nın merkez Meram Belediyesi, ilçedeki 125 okula 125 masa tenisi hediye etti. Programda ayrıca masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerin hediyeleri verildi.

Meram Belediyesi tarafından “125 Okula 125 Masa Tenisi” kampanyası çerçevesinde masa tenislerinin dağıtımı ve okullar arası masa tenisi turnuvasının ödül töreni Meram Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapıldı.

    Protokol mensupları tören öncesi spor salonunda okullar arası masa tenisi turnuvasının final müsabakalarını başlattı. Daha sonra okul bahçesindeki törene geçildi. Eğitime yaptıkları yatırım ve hizmetler hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Konya İl ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz ile Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile birlikte çok sayıda ortak program gerçekleştirdik. Kısa bir süre önce “Bileğinin Yerine Yüreğini Kullan” adlı lise öğrencilerimize yönelik ödüllü skeç yarışmasının finalini yaptık. Yavrularımızın güvenli bir şekilde internete girebilmeleri için 5 ayrı noktada internet evi açtık. Ladikli ve Hasanköy mahallelerimizde 16’şar derslikli ilköğretim okullarımızın yapımı devam ediyor. İlçemizin farklı noktalarında gençlerimizin spor yapabilecekleri spor salonları yapıyoruz. Bir kısmı tamamlanma aşamasında bir kısmının da temelini atacağız. Gençlerimize yönelik farklı projeler üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

    Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğlu ise “Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerimizin yaptığı hizmetler Türkiye’ye ve Balkanlar’a örnek olmuştur. Ülkemizde klasik belediyecilik anlayışına sosyal belediyecilik anlayışı Konya belediyelerimiz tarafından sokulmuştur.” dedi.

    Son olarak kürsüye gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de “Yeni eğitim kampüsleri, 4 üniversitesi ve yapılan yatırımlarla şehrimiz bir eğitim kenti haline gelmiştir. Meram Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle böyle bir organizasyon yapılıyor. Emeği geçenleri kutluyorum.” şeklinde konuştu. Törene Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Kaymakamı İrfan Kenanoğlu, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve öğrenciler katıldı.