Karslı Kadınlardan Belediye Başkanına Sevgi Seli

Mahallelerin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek amacıyla yaptığı ziyaretleri sürdüren Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Bahçelievler mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Karslı Kadınlardan Belediye Başkanına Sevgi Seli
Belediye Başkanı olduktan sonra gerek belediyede yaptığı “halk toplantıları” ve gerekse mahallere giderek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde gören Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Subatan yolu Bahçelievler Mahallesi’nde kadınların sorun ve isteklerini dinledi.

Mahalle sakinlerini kırmayan Başkan Bozkuş ziyaret ettiği evde kadınları yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı. Bir anda etrafını dolduran çok sayıda mahalleli kadın Başkan Bozkuş’a kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve sorunlarının çözümü için gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kadınlarının isteklerinin kendileri için emir olduğunu söyledi.

Göreve geldiği günden beri özellikle kadınların sorun ve sıkıntılarının çözümü için çaba sarf eden Belediye Başkanı nevzat Bozkuş; “Bizler erkeklerle her ortamda bir araya geliyoruz. Onlarla esnaf gezileri, mahalle toplantıları, cenaze, düğün, kahvehane ve hac ziyaretlerinin yanı sıra, kahvaltı programları ile bir araya geliyoruz. Bayanlarımızla doğrudan irtibata geçmek ve onlarla diyalog halinde olmak için öncelikle onların sosyal hayatta yaşama sevincini arttıracak hizmetleri ön plana çıkartacak çalışmalar yapıyoruz” dedi.

SU SIKINTISI EKİM AYINDA SONA ERECEK

İçme suyu çalışmalarından dolayı zaman zaman mahallelere geçici, olarak kısa sürelide olsa su veremediklerini belirten Başkan Bozkuş; “Bildiğiniz gibi biz sizler için çalışıyoruz. Sizin olmazsa olmazlarından olan temizlik işlerinizi daha sağlıklı yapabilmeniz için içme suyu şebekesini yeniledik. Bu çalışmalarımız son aşamaya geldi. Bundan sonra evlerinizde 24 saat kesintisiz sularınız akacak. Bunun için bizlere gösterdiğiniz anlayıştan dolayı size teşekkür ediyor. Bizim amacımız içerisinde yaşanabilir bir kent yaratmak. Bu anlamda siz annelerimize, bacılarımız çok iş düşüyor. Baş tacımız olan siz analarımızla, bacılarımızla ve kadınlarımızla daha da çok bir araya geleceğiz. Çünkü sizler bizim için çok değerlisiniz” diye konuştu.

BEN SİZLERİN OYU İLE BELEDİYE BAŞKANI OLDUM

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un ziyaret ettiği Bahçelievler Mahallesi bir anda miting alanına döndü. Evinin girişine AK Parti bayrağı ve Başbakan Erdoğan’ın resmini asan mahalle sakinleri seçimlerde yeniden oylarını AK Parti’ye vereceklerini belirttiler.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Bozkuş; “Ben sizlerin oyu ile başkan oldum. Beni buraya sizler getirdiniz. Bende size hizmet etmek için buradayım. Mahallenizin sorun ve sıkıntılarını sizlerden dinledim. Bu sorun ve sıkıntılarınızı kısa sürede gidereceğiz. Bunun için ilgi birimlerde görevli arkadaşlarıma talimat vereceğim. Ancak bunu ben takip edeceğim. Sizlerin bu ilgisi beni mahçup etti. Ben bu kadar ilgi beklemiyordum. Demek ki, sizler çalışan ve çalışmayanı çok iyi biliyorsunuz. Emin olun bizim sizlere hizmetten başka bir işimiz yok” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, daha sonra kadınların sorunlarını dinledi. Başkan Bozkuş’a eşi Nurhayat Bozkuş ve AK Partili kadınlarda eşlik etti. Kadınların sorunlarını tek tek dinleyerek çözüme kavuşturacaklarını sözünü veren Belediye Başkan Bozkuş, daha sonra mahalleden ayrıldı.

Kaynak: İHA