MHP yeni kaset video (MHP yeni kaset görüntüleri ile zor durumda)

MHP yeni kaset video görüntüleri şok etkisi oluşturdu. MHP yeni kaset görüntüleri Didinmez ve Barutçu'nun görüntülerinden oluşuyor.

MHP yeni kaset video  (MHP yeni kaset görüntüleri ile zor durumda)
MHP yeni kaset şoku ile çalkalanırken beklenen istifalar geldi. MHP yeni kaset video görüntülerinde Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu'nun uygunsuz görüntüleri yer alıyor. Daha önceki MHP kaset skandallarına farklı ülkücülük isimli site yenilerini ekledi.MHP yeni kaset videosu MHP'yi zor duruma soktu. MHP yeni kaset görüntüleri (video) internete düştü ve MHP kasetleri tıklanma rekorları kırdı. MHP yeni kaset video görüntülerinde Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu var. MHP 2. kaset skandalından sonra MHP 2. kaset görüntüleri çok konuşuldu. Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu istifa etti.

Daha önce biri aileden sorumlu genel başkan yardımcısı olmak üzere iki genel başkan yardımcısının istifasıyla sonuçlanan, internet üzerinden kaset yayımında 3. ve 4. kasetler eklendi. MHP'de yaşanan kaset skandallarına tepki büyüyor.

Mhp'de Kaset Skandalı -1 için tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -2 için
tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -3 için
tıklayınız (video)

MHP yeni kaset video  (MHP yeni kaset görüntüleri ile zor durumda)

İnternete düşen görüntüler sonrası iki MHP'li istifa etti..MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez ve milletvekili adayı Barutçu istifa etti..MHP'deki son kaset skandalı da 2 istifa getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili adayı İhsan Barutçu, istifa etti.

MHP'deki son kaset skandalı da 2 istifa getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili adayı İhsan Barutçu, istifa etti.Partisinin İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olan Didinmez, hem partideki görevinden hem de milletvekili adaylığından, İstanbul 3. Bölge 4. sıra adayı İhsan Barutçu da milletvekili adaylığından istifa etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'İstifa edin' talimatı ile önce sözlü olarak başvuru yapan ikili, dün yazılı olarak da kararlarını iletti. İlk kaset skandalının ardından da MHP genel başkan yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu görevlerinden ve milletvekili adaylıklarından istifa

MHP’de yaşanan ikinci kaset skandalının ardından yaşanan istifa bilmecesi, skandalda adı geçen Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu’nun adaylıktan çekilmeleri ile çözüldü. Didinmez’in dün yaptığı yazılı açıklamada istifa etmeyeceği şeklinde yorumlanırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talebi üzerine istifa açıklaması dün gece geç saatlerde geldi.MHP ikinci kez kaset skandalıyla sarsılırken, skandalda adı geçen Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu da, ilk kaset skandalında adı geçen Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu gibi adaylıktan çekildi.

BAHÇELİ İSTİFALARINI İSTEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ikinci kaset skandalıyla ilgili ilk değerlendirmeyi İstanbul adaylarının tanıtım toplantısında yaparken dün akşam da parti yönetimi ile bir araya gelerek kaset skandalını masaya yatırdı. Bahçeli, Didinmez ve Barutçu’dan ilk kaset skandalında adı geçen Yıldırım ve Çobanoğlu gibi hem partideki görevlerinden hem de adaylıktan istifa etmelerini istedi. Didinmez’in dün yaptığı yazılı açıklamadaki “sadece aileme karşı sorumluyum” şeklindeki açıklama istifa etmeyeceği şeklinde yorumlanırken, Didinmez ve Barutçu’dan istifa kararı dün gece geç saatlerde geldi. Didinmez partideki görevlerinden ve adaylıktan çekildiğini yine yazılı açıklama ile duyurdu.

“ALÇAKÇA SALDIRILARIN MUHATABI ŞAHSIM ÜZERİNDEN BAHÇELİ”

Didinmez yazılı açıklamasında, özel hayata bir kez daha vurgu yaparak kendine, ailesine, camiasına ve millete karşı veremeyecek hiçbir hesabı olmadığını söyledi. Didinmez “Çünkü yetimin malına el uzatmadım. Çünkü kamuya ait olan herhangi bir şeyi çalmadım. Hırsızlık yapmadım. Çünkü herhangi bir kişiyi suça teşvik edip zarar vermedim. Uyuşturucu ticareti yapmadım. Devletin varlığına kastetmedim. Ömrüm boyunca mensubu olduğum siyasal hareketin varlığının daim olması için çaba sarf ettim. Her daim herhangi bir karşılık beklemeden hizmet etmeye gayret gösterdim. Bugün de bu anlayışımdan zerre kadar vazgeçmiş değilim” dedi. ‘MHP’nin başarısızlığından ve yok edilmesinden büyük mutluluk duyacak olan, gözünü kin bürümüş, vicdanı kararmış ve insanlıktan nasibini almamış kişilerin işbirliği yaparak tezgahladıkları çirkin ve alçakça saldırıların muhatabının kendisi üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğu’nu savunan Didinmez şunları söyledi:

“12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerine yaklaşıldığı bu günlerde partimizin iktidara yürümesi engellenmeye çalışılmaktadır. Bazı çıkarcı zihniyet mensuplarınca da fırsatı ganimet addederek şahsıma, arkadaşlarıma ve partime karşı ‘yargısız infaza’ dönüştürülmeye çalışılan bu durum karşısında; her türlü çirkefliğin, alçaklığın, aşağılık metotların kullanılması suretiyle seviyesi düşürülen siyasi hayatımızda, MHP ve onun lideri Devlet Bahçeli ile birlikte Milliyetçi Hareket’in mensuplarına şahsımı aracı kılmak suretiyle zarar verip mahkum ettirilmeye çalışılmaması için, mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum partimdeki genel başkan yardımcılığı ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevleri ile parti üyeliğinden istifa ettiğimi ve milletvekili adaylığımdan da çekildiğimi camiamıza ve kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”

DENİZ BAYKAL MHP KASET SKANDALINA NE DEDİ?

Deniz Baykal, konuyla ilgili soru üzerine, "Tezgahlar, Türkiye siyaseti bakımından çok kaygı vericidir. Yani, çok açıktır ki, belli siyasi amaçlara yönelik olarak tertipler yapılmakta ve kural dışı uygulamalarla, ahlak dışı uygulamalarla siyasi kuruluşlar tahrip edilmek istenmektir. Çok açık" diye konuştu. Olayın zamanlamasının da çok anlamlı, manidar olduğunu kaydeden Baykal, şunları söyledi:

"Seçime yaklaştığımız bir noktada bunu yapıyorlar. Bunların tesadüfen olduğunu ya da beşeri zaaflar sonucunda ortaya çıkan olaylar olduğunu düşünmek mümkün değildir. Bunlar organize işlerdir. Bu bir tezgahtır, tertiptir. Çok açık. Böylesine organize işlerin devletin bilgisi dışında gerçekleştirilmesi, olası değildir. O nedenle ben böyle tezgahlara muhatap olanların, olayın bu niteliğini kararlı bir biçimde ortaya koymalarını beklerim. Böyle olaylar karşısında çeşitli kaygılarla sükut edilmesi, meydanın bu tertiplere terk edilmesi anlamına gelir. Belden aşağı vurarak, kanun dışı, hukuk dışı, ahlak dışı tertipler yaparak, siyasi amaçlarına ulaşmak isteyenlerin bizzat kendileri siyaseten iflas etmiş demektir."

Reytingi yüksek dizilere reklam

Milliyet gazetesinin haberine göre; kaset gölgesinde seçim kampanyasını yürüten MHP, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” başta olmak üzere reytingi yüksek dizilere reklam verdi.

Genel izleyici kitlesinin ağırlıkla izlediği popüler diziler de reklam programına alındı. Bunlar arasında Akasya Durağı, Arka Sıradakiler, Lale Devri, Muhteşem Yüzyıl, Doktorum, Hanımın Çiftliği, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kavak Yelleri, Deniz Yıldızı, Çocuklar Duymasın, Ezel, Sakarya Fırat gibi diziler yer aldı.

Erkeklere ulaşmak üzere de Stadyum ve Bire Bir Futbol gibi spor programları seçildi.