Öyüş Nazilli’Yü Ziyaret Etti

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Semiha Öyüş seçim çalışmaları kapsamında Nazilli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Öyüş Nazilli’Yü Ziyaret Etti
AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Öyüş, İlçe Başkanı Ersin Esenlik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Koza Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Öyüş, Dernek Başkanı Aslı Takmaklı‘dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Koza Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, kadının siyasette,evde,işte her alanda önemine değinen Öyüş;”Bu güzel derneği ziyaret etmekten dolayı çok mutlu oldum. Tüm ülke genelinde olduğu gibi, Aydın ilimizde de sivil toplum kuruluşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınlarımızın bir araya gelerek oluşturdukları bu birliktelik sayesinde bir çok insanımıza yardım yapılması,çocuklarımıza yardım yapılması çok güzel.Çalışmalarından dolayı dernek üyelerini kutluyorum. Tüm ülke genelinde olduğu gibi, Aydın ilimizde de sivil toplum kuruluşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Halkın çoğunun ülke gerçeklerini bilmediğini öne süren Öyüş, gittikleri her yerde doğruları vatandaşlara anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA