Bursa‘daki Vahşetin Ardından Yasak Aşk Çıktı

Bursa‘nın merkez Yıldırım ilçesinde bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürülüp bahçeye atılan Kılıç Kaygusuz‘un zanlısı yasak aşk yaşadığı sevgilisi ve onun oğlu çıktı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 10 gün önce Millet Mahallesi Yıldırım Sokak Kovanlık mevkiindeki bahçede moloz yığınlarının arasında bulunan cesedin kime ait olduğunun tespit edilmesinin ardından geniş çaplı araştırma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayı aydınlattı Zanlılar, Kaygusuz‘un yasak aşk yaşadığı kadın ile oğlu çıktı.

İddiaya göre, 39 yaşındaki V.K. ile yasak aşk yaşayan inşaat işçisi Kılıç Kaygusuz (43), V.K.‘nin bir tekstil firmasında çalışan kocası C.K.‘nin iş gezisi için Kayseri‘ye gittiği sırada sevgilisinin evine gelmek istedi. Ancak V.K. eşinin akrabaları ile aynı apartmanda kaldığı için yasak aşkının eve gelmesini uygun bulmadığını belirterek, Kılıç Kaygusuz‘un gelmesini istemedi.

Ancak 3 çocuk babası, V.K.‘nin uyarılarına aldırış etmedi ve kendi evinden "Boya yapmaya gidiyorum" diyerek çıktı. Zanlı V.K., Kılıç Kaygusuz ile eve gelme yüzünden tartışmaya başladı. Diğer odadan yüksek seslerin geldiğini duyan V.K.‘nın oğlu M.K. de dışarı çıkarak tartışmaya katıldı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kaygusuz bıçaklanarak öldürüldü.

CESEDİ BATTANİYEYE SARIP BANYOYA ATTILAR

2 çocuk annesi V.K. ile oğlu M.K. (17), Kaygusuz‘un cesedini bir battaniyeye sararak banyoya sakladı. Ceset ile birgün kalan anne ve oğlu ertesi gün cesedi yok etmek için plan yapmaya başladı. Komşuları A.T.‘den (19) destek alan anne ve oğul cesedi atma planını ortaya koydular. Genç arkadaşlar anneleri yanlarında olmadığı sırada cesedi evin banyosundan alarak otomobille tarlaya götürdüler. Armut bahçesinde iki genç arkadaş cesedi ateşe verdi.

ZANLILARI MOBESE KAMERALARI YAKALATTI

Cesedin kimliğini tespit eden polis ekipleri, Kaygusuz‘un arkadaşları ile görüşmeye başlayıp son yapılan telefon kayıtlarını incelemeye başladı. Ancak Kaygusuz, yasak aşkı V.K.‘ye kendi adına hat almasından dolayı polis ekipleri telefon kayıtlarından cinayet zanlısına ulaşmakta zorluk çekti. Bunun üzerine Kaygusuz‘un arkadaşlarının ifadesine başvuran polis ekipleri, Kaygusuz‘un V.K. ile yasak aşk yaşadığı bilgisine ulaştı. Cesedin bir araçla bahçeye getirildiğini tespit eden polis ekipleri, cinayeti

işleyen zanlıların bir aracının olduğunu tespit etti. Bunun üzerine cesedin bahçeye getirildiği saati göz önünde bulunduran ekipler, güzergah üzerinde bulunan MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Zanlıların araç plakaları ile MOBESE kamerasındaki bir aracın plakalarının aynı olduğunu tespit eden dedektifler cinayet zanlılarının V.K. ile oğlu olduğunu tespit etti ve operasyona başladı. Evlerinden gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü‘ne getirildi.

ANNE VE OĞLU "BEN YAPTIM" DEDİ

Emniyette ifadeleri alınan V.K. eşi C.K. komşusu A.T. ile çocukları olan M.K. ve O.K. cinayetin nasıl işlendiği konusunda bilgi verdi. Anne V.K. Kaygusuz‘u kendisinin bıçakladığını itiraf ederken, oğlu M.K. de cinayeti kendisinin işlediğini öne sürdü. Zanlılardan C.K.ve O.K. cinayet işlemeye azmettirmekten, A.T. ise yardım ve yataklıktan, V.K. ve M.K.de adam öldürmekten adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA