Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Tanrıverdi, "Ana ve yavru muhalefet, kanal projesi ile şoka girdi" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi:
Kurtuluş Mahallesi Şüheda Caddesindeki partisinin seçim bürosunun açılışına katılan AK Parti Manisa Milletvekili Adayları Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Sait Han Bakşi, Mustafa Irmak, Murat Erbil, Abdürrahim Arslan, Uğur Aydemir ve Mehmet Uçak, burada Salihli halkına tanıtıldı. Bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Hedef 2023. Salihli hazır, Manisa hazır, Türkiye hazır. Salihli‘deki bu tablo bunu gösteriyor. Bizler istikrarın sürmesi için göreve

hazırız. Biz adaylarımızı Salihli‘de tanıtırken CHP gibi yüzlerine maske takmadık. Doğal halimizle karşınızdayız. 12 Haziran seçimlerinde Salihli‘deki bu tablonun, AK Parti‘den 10 milletvekili adayını seçerek Ankara‘ya göndereceğini gösteriyor. Ama biz diyoruz ki MHP ve CHP‘ye birer milletvekili çıkarma şansı verelim. Biz 8 milletvekili ile yola devam diyelim‘ ifadelerini kullandı.

CHP ve MHP‘yi eleştiren Tanrıverdi, "Geçen dönemlerde CHP Genel Başkanı için CD‘ler ortaya çıktı. Bir CD hareketi ile Genel Başkanlıktan gitti, ortalıktan kayboldu. Şimdi görüyoruz ki MHP‘nin milletvekillerinin gizli CD‘leri ortaya çıktı. Bu CD‘leri televizyonlarda seyrediyoruz. Bu CD‘lerin ahlaki olmadığını biliyorsunuz ama 8.5 yıllık dönem içerisinde Manisa‘dan 22. dönemde 6 milletvekili, 23. dönemde 5 milletvekili ile size hizmet ettik. Bir milletvekilimizin gayri ahlaki böyle bir CD‘sine rastladınız

mı? Böyle bir eylemine rastladınız mı? Çünkü bizim arkadaşlarımız ahlaklı, edeplidir, dürüsttür ve çalışkandır. Hepsine kefilim. İnanıyorum ki bu seçimlerde yine bu ahlaklı, dürüst, çalışkan ve size hizmet edecek olan arkadaşlarımızı seçeceksiniz. Şu güne kadar boynunuzu öne eğdirecek kirliliğimiz ve gayri ahlaki eylemimiz söz konusu olmadı. Yolsuzluğa, hırsızlığa, çeteye ve mafyaya bulaşmadık. 27 Nisan e-muhtaraları ortaya konduğu zaman iki büklüm olmadık. Adam gibi ayakta durduk. Demokrasiyi haykırdık"

dedi.

AK Parti‘nin artık çılgın projeler açıkladığını belirten Tanrıverdi, "Boğaz Köprüsü‘ne kardeş 50 kilometrelik kanal projesini açıklıyoruz. Bu proje karşısında ana muhalefet ve yavru muhalefet partileri şoka girdi. ‘Abdülmecit döneminden kalma projeler‘ diyorlar. Peki kardeşim, siz iktidarınız döneminde bu projeleri niye gerçekleştirmediniz. Şimdi bu çılgın projeler karşısında çıldırıyorsunuz. Ağzınızdan çıkan sözleri bilmiyorsunuz, küfürler yağdırıyorsunuz. Ama biz ‘kem söz sahibinedir‘ diyoruz. AK Parti

çıraklık ve kalfalık dönemini tamamladı. 12 Haziran seçimlerinden sonra da milletimizin oylarıyla yine iktidara gelerek ustalık dönemine başlayacaktır. Milletimiz Ergenekoncu ve Balyozcuların pabucunu dama atacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren adaylar ve partililer, ardından Kurudere Caddesi ve pazaryerinde esnafları ziyaret etti.

Kaynak: İHA