Keçiören‘de Ulusal Egemenlik Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nın 91. yılı Keçiören‘de coşku ile kutlandı.

Kutlamalar sabah 09.00‘da belediye önündeki Atatürk Anıtı‘na Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Garnizon Komutanlığı temsilcisi ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin çelenk koyarak saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, makamını kısa süreliğine Kalaba İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Selin Sıla Yıldız‘a devretti. Yıldız, başkanlık koltuğuna oturunca Keçiören için yapacağı projeleri sıraladıktan sonra eğitim gördüğü okulunun ihtiyaçlarının giderilmesi için de talimatlar verdi. Belediye Başkanı Mustafa Ak‘ın çalışmalarından memnun olduğunu dile getiren 23 Nisan Belediye Başkanı Yıldız, Keçiören‘de özellikle yeşil

alanların artırılması gerektiğini söyledi. Program sonunda öğrencilere oyuncak hediye eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve imkanlar ölçüsünde okullara her türlü desteği vermeye özen gösterdiklerini kaydetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okullarda kutlamalar gerçekleştirilirken, geniş katılımlı kutlamalar Faik Erbağı İlköğretim Okulu‘nda gerçekleştirildi. Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu ile çok sayıda veli ve öğrencinin katıldığı kutlamalarda öğrenciler hazırladıkları renkli gösterileri sunarken, kutlamalara katılanlar da çocukların coşkusuna ortak oldu.

Kaynak: İHA