Binali Yıldırım Seçim Çalışmalarını İzmir‘de Sürdürüyor

Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını İzmir‘de sürdürüyor.

Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını İzmir‘de sürdürüyor. Yıldırım, bu çalışmalar kapsamında Simav Yaykın Beldesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği‘ni ziyaret etti. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yıldırım‘a, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Hamza Dağ, Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı İsmail Sarı, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da eşlik etti. Yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Yıldırım, "Bu birlik, bu beraberlik,

bu kardeşlik siz de olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez" dedi. Kütahya‘da yapılacak Zafer havalimanının müjdesini veren Yıldırım, "Evvelsi gün Kütahya‘ya gittim. Afyon, Kütahya, Uşak arasında Zafer Havalimanı‘nın temelini attık. Altıntaş Ovası‘nda Türkiye‘nin 4. büyük havalimanının temelleri atılmış oldu. Artık 2013 tarihinden itibaren Kütahya‘dan dünyanın her yanına gidebileceksiniz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Binali Yıldırım‘a dernek başkanı Abdullah Aktaş tarafından seramik tabak hediye edildi. Dernek üyelerinin sergilediği AK Parti İzmir Milletvekili adayı Hamza Dağ‘ın da katıldığı Simav yöresine özgü dans beğenildi.

Kaynak: İHA