Bakan Eroğlu:Herkesi Kucaklayarak, Örnek Bir Seçim Çalışması Yapacağız

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde centilmence bir tavır izleyeceklerini bildirdi. Eroğlu, asla ne yaptığı konusuyla ilgilenmediklerini söyledi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde centilmence bir tavır izleyeceklerini bildirdi. Eroğlu, asla ne yaptığı konusuyla ilgilenmediklerini söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday tanıtımı ve seçim bürosu açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Bakan Eroğlu, AK Parti olarak millet hizmet için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını kaydetti. Başkalarının birtakım iddialarına, iftiralarına cevap vermeyeceklerini dile getiren Eroğlu, "Tamamen centilmence, herkesi kucaklayarak örnek bir seçim çalışması yapacağız. Demokrasinin gereği budur. Asla kimseye ağzımızdan yanlış bir söz çıkmayacak. Kötü bir söz söylemek bize yakışmaz. Seçim gezilerinde diğer partileri de ziyaret ederek onlara da başarılar dileyeceğiz. Afyonkarahisar‘daki bütün vatandaşlarımız bizim için birdir. Biz onların efendisi değil hizmetkarıyız." dedi.

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye‘nin çok büyük mesafe kat ettiğini ve hizmetlerin unutulmaması gerektiğini belirten Eroğlu, "Onların hayal dahi edemediklerini biz gerçekleştirdik. Türkiye‘de çok güzel şeyler yapıldı. Ekonomik istikrar için siyasi istikrar şarttır. İnşallah bütün milletimiz Afyonkarahisar başta olmak üzere AK Parti hükümetine destek verecek. Tekrar destanlar yazmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

AK Parti döneminde Afyonkarahisar‘a yapılan yatırımların sadece başlıklarının bir kitap oluşturduğunu aktaran Eroğlu, içme suyundan yeşil alana, ulaşımdan sağlığa kadar birçok alanda yapılan yatırımların, önceki dönemlerle kıyaslanamayacağını söyledi. Eroğlu, dün Dinar ilçesinde temel atma törenini gerçekleştirdiklerini anımsatarak, "Artık temel atma törenlerinde, projenin bitimi konusunda kesin tarih alıyoruz. Birazdan Bolvadin ilçesine gideceğiz, orada da yine temeli atılan projenin bitim tarihini alacağız. Söyleyin Allah aşkına, bu tür projeler yıllarca sürüncemede kalmıyor muydu? Millet ne zaman bitecek diye sormuyor muydu?" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayları Sait Açba, Halil Ürün, Ali Özkaya, Ahmet Koca, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra Bolvadin ilçesine geçen Eroğlu, burada Çevre ve Orman Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Bolvadin’de inşa edilecek olan Kurucaova Köyü Taşkın Koruma İnşaatı, Dişli Beldesi Taşkın Koruma İnşaatı ve Kemerkaya Beldesi Taşkın Koruma inşaatının temelini attı.

Eroğlu, bu 3 inşaatın tamamlanmasıyla Kurucaova köyü, Dişli ve Kemerkaya beldesinin taşkınlardan korunacağını söyledi. Eroğlu, tesislerin toplam 4 milyon TL’ye malolacağını bildirdi. Bakan Eroğlu, 2012 yılında bitirilmesini hedeflenen 3 inşaatın, daha erken bitirilmesi için inşaatı yapacak olan firmaları sahiplerini kürsüye çağırarak pazarlık yaptı. Eroğlu, firma sahiplerinden inşaatları 11.11.2011 tarihinde saat 11.00’i 11 geçe bitirmelerini istedi. Firma sahipleri de Bakan Eroğlu’nun istediği kabul ederek, inşaatı 11.11.2011 tarihinde saat 11.11’de bitirme sözü verdi.