Fethiye’Ye Gelen Avrasya Sirki’Nden Örnek Davranış

Fethiye’ye gelen Avrasya Sirki kendisini izlemeye gelenleri hem eğlendirip hem heyecanlandırırken örnek bir davranışa da imza attı.

Avrasya Sirki Fethiye’de şehit yakınları, gaziler ve engellilere kapılarını ücretsiz olarak açtı.

Türkiye’nin ilk uluslararası sirki olan Avrasya Sirki’nin Fethiye’de Salı Pazarı Meydanı’nda kurulan çadırda yaptığı gösteriye Fethiyelilerin ilgisi büyük oldu. Avrasya Sirki; gazi, şehit yakını ve engellilere ücretsiz olarak kapılarını açarak örnek bir davranışa imza attı.

Fethiye’deki gösterisine akrobat gösterileri ve ateş oyunları ile başlayan sirkte, Mandrake isimli sihirbazın gösterisi büyük alkış aldı. İçerisinde kadın olan kutuyu 3’e bölen ve kutuları tek tek açarak içindeki kadını yok eden sihirbaz, aynı kutuları tekrar birleştirdi. Birleşen kutuların içinden yeniden çıkan kadın izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yaklaşık iki saat süren gösterilerde ip cambazları, akrobatlar, sihirbazlar, ateşbazlar ve jimnastikçiler gösterilerini sunuyor. Sihirbazlık gösterisinin ardından seyircilerin en fazla alkışını alan gösteri ise dev piton yılanları ile yapılan gösteri oldu. Sirke gelenler 3 metre uzunluğundaki 75 kiloluk dev piton yılanlarını başına saran ve onlarla çocuk gibi oynayan göstericileri ağzı açık izledi.

Kaynak: İHA