Sp‘li Tekdal: Milli Görüş Camiasına Kimse Fitne Sokamaz

Saadet Partisi (SP), Ahmet Tekdal’ın Has Parti‘yi ziyaret etmesi ile ilgili, "İstenmeden vaki olan bu ziyareti bahane ederek, milli görüş camiasının içine fitne sokmaya çalışmak beyhude bir gayrettir." denildi.

Saadet Partisi (SP), Ahmet Tekdal’ın Has Parti‘yi ziyaret etmesi ile ilgili, "İstenmeden vaki olan bu ziyareti bahane ederek, milli görüş camiasının içine fitne sokmaya çalışmak beyhude bir gayrettir." denildi.

Saadet Partisi‘nden yapılan yazılı açıklamada; ‘‘bugün bazı internet sitelerinde, “Ahmet Tekdal’ın Has Parti Ziyareti” şeklinde haberlerin çıkartıldığı dile getirilerek, ‘‘Milli Görüş camiasına kimse fitne sokamaz‘‘ denildi.

Saadet Partili Ahmet Tekdal‘ın parti aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle: ‘‘Bugün bazı internet sitelerinde, “Ahmet Tekdal’ın Has Parti Ziyareti” başlıklı bir habere yer verilmiştir. 13.4.2011 tarihinde kadim dostumuz emekli Albay Kerem Avşar Bey misafirimiz olarak Genel Merkezimizi ziyaret etti. Sayın Genel Başkanımız ve diğer arkadaşlarımızla öğlen yemeğinde birlikte olduk, sohbet ettik. Yemekten sonra misafirimiz Sayın Avşar, Has Parti’deki arkadaşlarını ziyaret etmek istediğini, kendisine bu konuda yardımcı olmamı benden rica etti. Ben kendisini kırmamak için kendisine yardımcı olacağımı fakat Has Parti’ye gitmeyeceğimi belirterek Ahmet Cemil Tunç beyi aradım ve kendisinden adres alıp misafirimi Has Partisi genel merkezine götürdüm.

Ahmet Cemil Bey bizi binanın kapısında karşıladı, misafirimiz Kerem beyi bırakıp ayrılmak üzere idim ki bir emrivaki ile birlikte Has Partisi genel merkezine girmiş olduk. Beşeri münasebetler çerçevesinde vukua gelen bu ziyaret, ima edilen manada bir ziyaret değildir. Kaldı ki bu ziyaret esnasında, Has Parti de bulunan eski mesai arkadaşlarımızın yaptıkları hatalar tarafımdan açıkça ve net olarak vurgulanmıştır. Onlar da bu hatalara itiraz etmemişlerdir. Hal böyle iken, istenmeden vaki olan bu ziyareti bahane ederek milli görüş camiasının içine fitne sokmaya çalışmak beyhude bir gayrettir. Hiç kimse beşeri zaaflardan dolayı Milli Görüşü hedefinden saptırmaya yönelik fitneden yararlanmaya ve bir netice çıkarmaya yeltenmesin.‘‘