‘Muğla’Ya 12 Haziranda Bakan Kazandıracağız‘

AK Parti Muğla milletvekili adayı Hayati Nizamoğlu, genel seçimnde partilerini birinci yaparak, Muğla’ya bir bakan kazandırmak için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Hayati Nizamoğlu, genel seçimnde partilerini birinci yaparak, Muğla’ya bir bakan kazandırmak için çalışacaklarını söyledi. Nizamoğlu‘nun düzenlediği basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu belediye meclis üyeleri ve diğer partililer katıldı.

Hayati Nizamoğlu, Muğla’nın tarım ve turizm şehri olduğunu belirterek, “Aday adayı olduğum günden bu yana partililerimizin ve halkımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. AK Parti’nin listesiyle diğerlerini karşılaştırdığımızda, kendi listelerimizin büyük avantajlar içerdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Örneğin bütün partiler bayan adayları destekleyeceklerini belirten açıklamalar yapsa da Muğla’daki üç partide tek bayan aday AK Parti’de var. Muğla’da önemli sektörlerden biri turizm, biri de tarımdır. Listeleri incelediğimizde, bizimkilerin bu iki sektör hakkında uzman kadrolardan oluştuğunu görüyoruz.” dedi.