Arka Sıradakiler 153. Bölüm özeti ve fragmanı

Yayınlandığı ilk günden buyana büyük beğeni toplayan 'Arka Sıradakiler' Pazar akşamı yine FOX TV ekranlarında olacak. Dizide son haftalarda yaşanan birbirinden ilginç ve sürükleyici gelişmeler, bu hafta da devam edeceğe benziyor.

Arka Sıradakiler 153. Bölüm özeti ve fragmanı
Arka Sıradakiler dizisinin 153. Bölüm özeti web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Oktay, Cüneyt’i karşısında görünce Gamze’ye çok kızmıştır. Ama Cüneyt kendisine bir teklifle gelmiştir. Oktay’ın büyük bir mücadeleye girişeceği 48 saati vardır. Gamze ile birlikte hayatları ve gelecekleri için savaşmaları gerekecektir.

İbo, Sibel’in hayalinin peşinden Urfa’ya gider. Sibel’in ruhu gerçekten de İbo’yu yeni bir hayata mı hazırlıyor. Yoksa İbo bir daha asla gerçek hayata dönmeyi başaramayacak mı?

Elif Zehra’nın durumuna daha fazla dayanamaz. Duruma el koyar. Saffet ve Zehra bütün dünyaya karşı yapayalnız kalmış gibi hissederler. Memo ve Sedat’ın kendileri için hazırladığı planlardan habersiz ayakta kalmak için uğraşırlar. Ama onların da önünde çok zor günler vardır. Aşkları bunların üstesinden gelebilecek midir?

Arka Sıradakiler bu Pazar da sizi ekran başında soluksuz bırakacak bir bölümle karşınızda!

Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından ise dizi fanatiklerinin yaptığı yorumlar ise bir çok forum sitelerinde yer alıyor.

Arka Sıradakiler 153. Bölüm özeti ve fragmanı ARKA SIRADAKİLER DİZİSİ ÖZEL SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ