Ak Parti, Bursa‘da 20 Bin Seçim Etkinliği Yapacak

12 Haziran genel seçimlerine yönelik hazırlıklarını tamamlayan AK Parti Bursa İl Başkanlığı, il genelinde yapacağı 20 bin 250 program ile partinin projelerini anlatacak.

12 Haziran genel seçimlerine yönelik hazırlıklarını tamamlayan AK Parti Bursa İl Başkanlığı, il genelinde yapacağı 20 bin 250 program ile partinin projelerini anlatacak.

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen mahalle temsilcileri toplantısına katılan İl Başkanı Sedat Yalçın, 3. dönem iktidar olabilmek için çalışmaları, hiçbir boşluğa mahal vermeden aralıksız yürüteceklerini söyledi. Aday listelerinin açıklanmasının ardından 16 Nisan’da aday tanıtım programı ile çalışmalara başlayacaklarını belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"Hafta sonu, parti olarak Bursa milletvekili adaylarımızı tanıtacağız. Tanıtımın ardından, hiç ara vermeden hazırladığımız çalışma programını uygulamaya sokacağız. 56 günlük bir program hazırladık. Bu süre zarfında tam 20 bin 250 etkinlik gerçekleştireceğiz. Esnaftan tutun da sivil toplum kuruluşlarına kadar tüm Bursalıları ziyaret edeceğiz. Sadece ev ziyaretlerinde 300 bin kişiye ulaşmayı planlıyoruz. Etkinliklerimizi saatlerine kadar tespit ettik. Milletvekili adaylarımızla birlikte hep beraber bu çalışma programını tamamlayacağız."

"HALK DALKAVUKLUĞU YAPILMAYACAK"

Seçim çalışmalarında, partilerinin Bursa için yaptığı ve yapacağı tüm projeleri tek tek anlatmaları gerektiğinin önemine değinen İl Başkanı Yalçın, parti genel merkezi tarafından 12 yıllık bir seçim beyannamesi hazırlandığı bilgisini verdi.

Türkiye’de ilk defa uzun soluklu bir seçim beyannamesinin hazırlandığını açıklayan Sedat Yalçın, gelecekle ilgili tüm planlamaların bu beyannamede olacağının altını çizdi. Projeler arasında her zaman yapılan ve yapılacak olanlara yer vereceklerini kaydeden İl Başkanı, popülist politikalar ve halk dalkavukluğuna parti beyannamesinde asla yer vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı da geçmiş dönem hükümetlerin başarısızlığına değinerek, AK Parti‘yi güçlü yapanın, desteğini esirgemeyen halk olduğunu ifade etti.