Kuşadası‘nda Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kuşadası‘nda kutlama programı gerçekleştirildi.

Kuşadası Atatürk Anıtı‘nda düzenlenen program, saat 10.00‘da başladı. Emniyet mensuplarının yanı sıra, kalabalık bir vatandaş topluluğunun da katıldığı törende anıta çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Törende konuşan Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ve Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen; 24 saat görev başında olan polisin vatandaşın en büyük güvencesi olduğunu söylediler. Konuşmaların ardından, daha önce düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren

öğrencilere Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Garnizon Komutanı Murat Biçer, ve Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Ören tarafından ödülleri verildi.

Öte yandan, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur tarafından, emniyet müdürlüğü bahçesinde davetliler onuruna bir kokteyl verdi. Öğleden sonra ise polis araçları kortej eşliğinde şehir merkezinde tur attı.

Kaynak: İHA