Günsiaf Bünyesinde 25 İlin Dernek Başkanları Seçim Sonrasını Değerlendirdi

Türkiye sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON)‘a bağlı

Türkiye sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON)‘a bağlı

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu(GÜNSİAF),

25 ilin iş adamları derneğini Şanlıurfa‘da bir araya getirdi. Toplantıda özellikle seçim sonrası yapılacak yatırımlar ele alındı.

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği(ŞUGİAD) ev sahipliğinde El Ruha

Otel‘de bir araya gelen GÜNSİAF bünyesindeki 25 ilin dernek başkanı,

Torba Yasa‘daki değişiklikler, seçim duyarlılığı, seçim sonrası GAP Projesi ile bölgede yapılacak ve yapılması planlanan özel ve kamu yatırımlarını tartıştı.

    Açılış konuşması yapan ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzöğlu, Şanlıurfa‘da GÜNSİAF‘ı ağırlamakdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şanlıurfa‘nın tarih boyunca bereket şehri olduğunu dile getiren Mehmet Öksüzoğlu, "Bu anlamda bu programdan bereket, ülkemiz için, bölgemiz için, milletimiz için güzel kararların çıkmasını temenni ediyorum." dedi.

    Seçim sonrası GAP eylem planı kapsamında bu bölgeye yatırımların artacağını düşündüklerini dile getiren Öksüzoğlu, yatırımların takibi noktasında gerekli yol haritasını çizdiklerini, bundan sonra derneklerin daha aktif olacağını sözlerine ekledi.

    Adıyaman Genç İşadamları Derneği Başkanı (ASGİD) Mehmet Fatih Bilgiç ise iki ayda bir yapılan bu toplantılarda illerde hangi alanlarda

yatırımların yapılacağı yönünde fizibilite çalışmalarının yapıldığını

ve yatırımlar ile ilgili varsa projeler üzerinde çalışma yaptıklarını

anlattı.