Mhp Milletvekili Aday Adayı Bahadır Özgün, Teşkilat Ziyaretlerine Hızlı Başladı

MHP Milletvekili aday adayı Bahadır Özgün, MHP Gürsu ve Yıldırım ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyarette, MHP iktidarında yoksulluk ve işsizliğin ülkenin kaderi olmaktan çıkacağını belirterek, "Ülkemizi hak ettiği refah seviyesine çıkaracak bilgi ve donanıma sahip olduğumu düşündüğüm için MHP’den milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Özgün, MHP Gürsu ve Yıldırım İlçe Başkanlıklarına yaptığı ziyaretlerde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. MHP İl Genel Meclis Üyesi Bekir Turunç, MHP Gürsu İlçe Başkanı Suat Ermiş, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Nedim Yazıcı ile birlikte parti mensuplarıyla bir araya gelen Bahadır Özgün, genel seçimlerin kilit partisinin MHP olduğunu açıkladı. Özgün, “Aylardır kamuoyunda lanse edildiği gibi MHP bu seçimlerde barajın altında değildir, aksine Türkiye’nin kaderini belirleyecek parti olacaktır” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin 8 yıllık AKP iktidarıyla tarihi bir yol ayrımına doğru sürüklediğini vurgulayan MHP Milletvekili aday adayı Bahadır Özgün, “2011 genel seçimleri millet ve devlet olarak geleceğimizi belirleyecek bir seçim olacaktır” ifadesini kullandı. MHP’nin kurulduğu günden bu yana çizgisini koruduğunu söyleyen Özgün, AKP ve CHP’nin yıllardır uyguladığı “iyi polis-kötü polis” senaryolarının bu seçimlerde tutmayacağını, halkın MHP iktidarını tercih edeceğini ifade etti.

AKP’nin 9 yıllık iktidarında halkın refah seviyesini yükseltecek yasaları çıkarmak yerine devletin birliğini ve varlığını tehdit edecek açılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Özgün, CHP’nin de ulusal ve Atatürkçü kimliğinden uzak açılımlar içinde olduğunu söyledi. Halkın son dönemde yapılan uygulamaların hesabını sandıkta soracağını belirten Özgün, sözlerini şöyle sürdürdü:

“HALKIMIZIN TERCİHİ MHP OLACAKTIR”

“Halkımız bu seçimlerde tercihini kurulduğu günden bu yana çizgisini bozmayan MHP’den yana kullanacaktır. Bundan en ufak bir şüphem yoktur. MHP bu seçimlerde sadece kendi seçmen tabanından değil sağ ve sol görüşteki tüm vatandaşlarımızın sesi olacaktır. Halkımızın oyları ile ulaşacağımız MHP iktidarında; AKP döneminde yapılan yolsuzluğun ve vurgunun hesabını sormak, yoksulluğun ve işsizliğin ülkemizin kaderi olmaktan çıkarmak, cepheleşmeleri geride bırakarak ortak değerler etrafında yeni bir kucaklaşma dönemini başlatmak istiyoruz. Bu hedef ile hem partimi, hem ülkemi, hem de çok sevdiğim Bursa’yı TBMM çatısı altında temsil ederek, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine çıkaracak bilgi ve donanıma sahip olduğumu düşündüğüm için MHP’den milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Kaynak: İHA