Huzurevi Sakinleri Doğum Günü Kutlamasıyla Moral Buldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde yaşamını sürdüren yaşlılar için düzenlenen doğum günü kutlamaları devam ediyor. Mart ayında doğan yaşlılar için gerçekleştirilen kutlama, huzurevi sakinlerine eğlenceli anlar yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde yaşamını sürdüren yaşlılar için düzenlenen doğum günü kutlamaları devam ediyor. Mart ayında doğan yaşlılar için gerçekleştirilen kutlama, huzurevi sakinlerine eğlenceli anlar yaşattı.

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, huzurevi sakinleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Mart ayında doğan yaşlılara uzun bir ömür dileğinde bulundu. Bursa’nın her konuda örnek bir şehir olması için çalıştıklarını anlatan Başkan Altepe, “Huzurevini, Bursa’da en çok huzur duyduğum, en önemli mekanlardan biri olarak görüyorum. Huzurevinde gerçekleştirilen etkinliklerle, yaşlılarımızın günlerini dolu dolu geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Birbirinden güzel sosyal aktivitelerle yaşlılarımızın, sosyal hayatın daha çok içinde yer almalarına çalışıyoruz. Bizim tek amacımız Bursa’da yaşayan herkesin mutlu olmasıdır. Bu noktada her türlü fedakarlığa hazırız.” diye konuştu.

    Büyükşehir Belediyesi eski başkanları Ekrem Barışık, Erdem Saker ve Erdoğan Bilenser de kendi dönemlerinde olduğu gibi bugün de huzurevi ziyaretlerinden mutluluk ve heyecan duyduklarını belirtti. Barışık, huzurevinin bugün eskiye oranla çok güzel bir konumda olduğunu söylerken, Saker de mekanın Bursalıların gönülden katkılarıyla oluşturulduğuna dikkati çekti. Erdoğan Bilenser ise huzurevini tüm kamu kurumları arasında yüzakı olarak gördüğünü kaydetti.

    Başkan Altepe, huzurevine emek ve destek veren Barışık, Saker ve Bilenser ile Dr Rüştü Burlu’nun yanı sıra huzurevine arsasını bağışlayan Nihal Sofuoğlu’na, Bulduk Çelik Huzurevi binasının inşaatını başlatan Selahattin Türkoğlu’na ve Bulduk Çelik Huzurevi binasının yapımını gerçekleştiren işadamı Faik Çelik’e şükran plaketi sundu. Başkan Altepe daha sonra, Mart ayında doğan 30 huzurevi sakinine hediyeler verdi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan yaşlılar, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettikleri Başkan Altepe ile birlikte doğum günü pastasını da kesti. Anlamlı günde Büyükşehir Belediye Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Huzurevi Türk Halk Müziği Korosu, birbirinden güzel türküleri seslendirerek, günün neşesini tam anlamıyla ikiye katladı.