Dağcılık Federasyonu‘ndan Vali Aksoy‘a Ziyaret

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Dağcılık sporunun gelişmesinde gençlerin sporla daha aktif bir şekilde bütünleşmesinde önemli faaliyetler yürütüyor" dedi.

Türkiye Dağcılık Başkanı Alaattin Karaca, Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek program öncesi Samsun Valisi Hüseyin Aksoy‘u makamında ziyaret etti. Dağcılık Federasyonu‘nun önemli çalışmaları olduğunu vurgulayan Vali Hüseyin Aksoy, dağcılık sporunun gelişmesinde, gençlerin sporla daha aktif bir şekilde bütünleşmesinde önemli faaliyetler yürütüldüğüne dikkat çekti.

Üniversite bünyesinde birçok etkinliğin gerçekleştirileceğini belirten Aksoy, "Federasyonun faaliyetlerini görmek bizi memnun etmektedir. Umuyorum ki, bu çalışmaları önümüzdeki günlerde daha aktif noktalarda daha yaygın bir şekilde ilimizde de gelişerek sürer" diye konuştu.

Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Alaattin Karaca ise "Vali Aksoy‘un Muğla Valiliği döneminde dağcılık sporunda büyük katkıları olmuştur. Burada da katkılarını bekliyoruz. Valimiz sporun içinde olan birisi" şeklinde konuştu.

Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Karaca, Vali Aksoy‘a dağcılık flaması ve rozeti takdim etti.

Kaynak: İHA