Başkan Güzelbey De Shazili Hazır Türk Kahvesi Dedi

Piyasaya sürüldüğü ilk günden itibaren tiryakilerin ilgi odağı olmayı başaran ve aranan markalar arasındaki yerini alan Shazili Hazır Türk Kahvesi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey‘den de tam puan aldı.

Bir ilki başararak geleneksel Türk kahvesinin lezzetini koruyarak Shazili Hazır Türk Kahvesi üretmeyi başaran Shems Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız ve Genel Müdür Hakkı Harbalioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey‘i makamında ziyaret ederek ürettikleri kahveyi ikram ettiler. Üretime geçerek Türkiye genelindeki yapılanmalarını tamamlamaya çalışan ve birçok insana istihdam kaynağı oluşturan Shazili Hazır Türk Kahvesini beğenen Başkan Güzelbey, “Sizlerle birlikte Türk kahvesi de günümüze uyarlanmış ve geleneksel lezzetinden hiçbir şey kaybetmeden mükemmel bir tada kavuşmuştur. Günün her saatinde, her türlü ortamda ve mekanda içmeye hazır bir Türk kahvesini bulabilmek gerçekten güzel bir gelişme. Sizleri kutluyorum. Gaziantep‘ten yeni bir markanın doğması ve dünya genelinde yayılma hedefi beni çok mutlu etti. Yatırımlarınızı doğru adrese yapmışsınız. Gaziantep onlarca markaya ev sahipliği yapan, bulunduğu stratejik ve coğrafi konumla da her yere ulaşılması mümkün olan bir kent. Gençlerimizin üretim içerisinde ve sanayi alanında yeni sektörler ve kollar açtıklarını görmek gerçekten gurur verici bir olay. Shazili Hazır Türk Kahvesini severek içtim. Belediyemize gelen misafirlerimize de ikram edeceğim. Sizleri kutluyorum” dedi.

Shazili Hazır Türk Kahvesinin tiryakilerden tam puan aldığını ifade eden Shems Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız da, “Türkiye‘nin birçok ilinde satışa sunulan Shazili Hazır Türk Kahvesi tüketiciler tarafından beğenilmiş ve bizlere geri dönüşü çok güzel olmuştur. Gaziantep‘te doğan ve kısa bir süre içerisinde Türkiye genelinde yapılanmasını tamamlayarak tüketiciyle buluşan Shazili Hazır Türk Kahvesi‘nin aynı zamanda geleneksel Türk kahvesi kültürünü de yeniden canlandırması için çalışmalarımız sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Asım Güzelbey‘e gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlere çalışmalarımızla ilgili farklı bilgilerde verdi. Bu marka Gazianteplilerin ortak gururu olarak dünyanın dört bir yerinde tüketicisine ulaştırılacaktır” diye konuştu.

Türk kahvesinin tadı ve lezzetinin kendine has bir kültür oluşturduğunu ifade eden Genel Müdür Hakkı Harbalioğlu ise, 21. yüzyıl dünyasında bu kültürü koruyacak ve yaşatacak olan ürünün Shazili Hazır Türk Kahvesi olduğunu dile getirerek, “Kahve gurmeleri Shazili Hazır Türk Kahvesi‘nin geleneksel Türk Kahvesiyle aynı tadı ve lezzeti taşıdığını onaylamıştır. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve birçok geleneğin şekil değiştirmesi ortadan neredeyse kahve kültürünü de kaldırma noktasına getirmiştir. Zamana karşı yarışan insanlar her yerde aynı lezzette Türk kahvesi bulamamaktadır. Ancak Shazili Hazır Türk Kahvesi günümüz dünyasında geleneksel Türk kahvesinin lezzet ve kültürünün de koruyucusu olmuş, tiryakiye günün her saatinde 5 saniyede hazırlanabilir Türk kahvesi tercihi sunmuştur” dedi.

Shazili Hazır Türk Kahvesi‘nin sade, orta şekerli ve şekerli seçenekleriyle tüketiciye ulaştırıldığını ifade eden Harbalioğlu, “Önümüzdeki dönemlerde farklı konseptlerde de Türk kahvesi üreterek tiryakilere farklı lezzetlerde sunacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA