Şarkışla Kaymakamı Uçgun‘Dan Kadın Çiftçilere Destek Sözü

Sivas ve ilçelerinin de katıldığı Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışmasında Şarkışla’yı temsilen yarışmaya katılan Gülseren Aşar, ikinci oldu.

Şarkışla Kaymakamı Uçgun‘Dan Kadın Çiftçilere Destek Sözü
Sivas ve ilçelerinin de katıldığı Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışmasında Şarkışla’yı temsilen yarışmaya katılan Gülseren Aşar, ikinci oldu. Yarışma heyeti Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun‘u ziyaret etti. Kadın çiftçilere ilçede yapabilecekleri projeleri konusunda destek olabileceğini belirten Uçgun, "Yeter ki bir bayan ben şu işi yapmak istiyorum desin biz ona her türlü desteğe hazırız." dedi.

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde Şarkışla İşadamları Derneği‘nin AB desteğiyle yürüttüğü Kadın Eğitimi Merkezi Uygulama projesi kapsamında yapılan organik tarım ve hayvancılık kursiyeri Gülseren Aşar Sivas’ta düzenlenen Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışmasında ikinci oldu. Yarışma dönüşünde İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret eden kadın yarışmacılara Şarkışla İşadamları Derneği Başkanı Osman Aydın, İlçe Tarım Müdürü Şahin Sönmez ve kurs hocaları eşlik etti. İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, gelen heyeti tebrik ederek başarılarını kutladı. Bayanlardan oluşan yarışmacılara kursları bittikten sonra ilçede yapabilecekleri projeleri konusunda destek olabileceğini belirten Uçgun, "Yeter ki bir bayan ben şu işi yapmak istiyorum desin biz ona her türlü desteğe hazırız." dedi. Kaymakam Uçgun ve heyet birlikte fotoğraf çektirip, sohbet etti.