Şırnak Ak Parti Kadın Kollarından Huzurevine Ziyaret

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları ile parti teşkilatından bir grup, Şırnak’ın İdil ilçesindeki huzurevini ziyaret etti.

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları ile parti teşkilatından bir grup, Şırnak’ın İdil ilçesindeki huzurevini ziyaret etti.

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bartan ve beraberindekiler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptıkları ziyarette huzurevi sakinlerinin sorun ve isteklerini dinledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, “Aldığımız bilgiye göre il genelinde sadece İdil ilçemizde huzur ve bakım evi bulunmaktadır. Bilindiği üzere salı günü Dünya Kadınlar Günü‘dür. Biz de arkadaşlarımızla bu günümüzü burada bulunan değerli ve kıymetli kadınlarımızla geçirmek istedik. Çünkü sosyal devlet olma anlayışının gereği olan huzurevleri ülkemizde son derece modern imkânlarla donatılmış yaşlılarımızın her türlü imkânı sağlanmıştır. Biz insanlara da sadece burada kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek hem onlarla hoş vakit geçirmek hem de hayır duasını almak düşüyor. Kim bilir onlar geçmişlerinde ne güzel ve kıymetli şeyler yapmışlardır. Biz de yarın yaşlanacağız ve belki biz de burada olacağız. Devletimiz gerekli her türlü maddi desteği sağlamaktadır. Bize düşen görev onlara moral vermek onların elini öpmek ve yürekten kucaklamaktır.” diye konuştu.

AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ve teşkilat üyeleri, kadınlarla beraber türküler söyledikten sonra kadınlara çeşitli hediyeler verdi. Atan, huzur ve bakımevi Müdürü Abdullah Kaya’dan kurumla ilgili bilgi aldıktan sonra huzurevinden ayrıldı.