Vodafone İcra Kurulu Başkanı Timuray Elazığ‘da

Vodafone Çağrı Merkezi açılışına katılmak üzere Elazığ‘a gelen AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı ve Elazığ Milletvekili M. Necati Çetinkaya ile Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu‘nu makamında ziyaret etti.

Vodafone İcra Kurulu Üyesi Sinan Kızıldağ ile yetkilerin de hazır bulunduğu ziyarette, Elazığ‘a kazandırılan çağrı merkezinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Başkan Selmanoğlu, Vodafone ailesine müteşekkir olduklarını söyledi. Vodafone Türkiye olarak sosyal sorumluluk bilinciyle ülkenin kalkınması için çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, "Yeni yatırımımızı Elazığ‘a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yatırımımızla yaklaşık 500 kişilik bir istihdamı

amaçlıyoruz. Elazığ‘a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Vodafone yetkililerini ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu de gerçekleştirilen yatırımın takdire şayan olduğunu ifade ederek, "Çağrı merkezini ilimize kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Burada istihdama yönelik ciddi bir gayretleriniz oldu. Şahsınızda tüm Vodafone ailesine minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı ve Elazığ Milletvekili M. Necati Çetinkaya ise ziyarette yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Vodafone ailesinin Elazığ‘ı tercih etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu kılmıştır. Çağrı merkezinin Elazığ‘a kazandırılmasında Ulaştırma Bakanımız Binali Şahin‘e de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yaklaşık 500 kişilik bir istihdam alanı oluşacak. Elazığ‘a açılacak olan çağrı merkezi binası konumu itibariyle de güzel bir yerde bulunmaktadır. Elazığ‘a güzel katkı sağlayacak bu yatırım şehrin açılımına da katkı sağlayacaktır. Vodafone ailesine tekrar teşekkür ediyor, çağrı merkezinin hayırlı olmasını temenni

ediyorum."

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, günün anısına Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray‘a el dokuma halı hediye ederek tekrar yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA