Tbmm Başkanı‘ndan Yenice Myo İçin Yardım Sözü

Karabük‘ün Yenice ilçe Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yenice Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği heyeti ile TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin‘i ziyaret ettiklerini ve ilçelerine Karabük Üniversitesi (KBÜ) bünyesinde yapılacak Meslek Yüksekokulu (MYO) için yardım sözü aldıklarını bildirdi.

Karabük‘ün Yenice ilçe Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yenice Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği heyeti ile TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin‘i ziyaret ettiklerini ve ilçelerine Karabük Üniversitesi (KBÜ) bünyesinde yapılacak Meslek Yüksekokulu (MYO) için yardım sözü aldıklarını bildirdi. Çaylı, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ve ilçe protokolünün de bulunduğu bir heyet ile Şahin‘i ziyaret ederek yüksekokul yapımı için görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. TBMM Başkanı

Mehmet Ali Şahin, Yenice‘nin yüksekokulu hak ettiğini ifade etti. TBMM kaynaklarından 150 bin lira aktarılacağını anlatan Çaylı, şöyle dedi: "Meclis Başkanımız bizlere, ‘150 bin TL yardım ile ilk adımı atmış olalım. Karabük Üniversitemiz de Yenice‘ye yüksekokul açılması ile ilgili hukuki süreci başlatsın. Böylelikle hem inşaatımız sürer hem de hukuki süreç işler‘ dedi. Bunun yanında meclis başkanımıza ilçemize yapılması planlanan MYO için geniş bilgiler verdik."

Kaynak: İHA