Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Şahin‘den Mtso Ve Esob‘a Ziyaret

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Mustafa Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği‘ni ziyaret etti.

Beraberinde il başkan yardımcıları Hakan Kahtalı ve Nevzat Diri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası‘nı ziyaret edep başkan Hasan Hüseyin Erkoç ile görüşen Mustafa Şahin, burada yaptığı açıklamada, "Aday adayı olduktan sonra sivil toplum kuruluşları ile mesleki teşekkülleri ziyaret edip, istişarelerde bulunuyoruz" diyerek, AK Parti iktidarı olarak ticaret ve sanayi alanında yaptıkları icraatları anlattı.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise,"Güçlü ekonomi ve kaliteli siyaset hedefine ulaşılması için birlik ve beraberlik şarttır. Siyasi istikrar şarttır. Türkiye‘nin 2023 hedeflerine ulaşması için siyasi istikrar ve güçlü ekonomi önemlidir" ifadelerini kullandı.

Bu arada, AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Mustafa Şahin, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin‘i de ziyaret etti.

Şahin, istişare etmek için ziyarette bulunduğunu belirterek, partinin kuruluşundan beri görev yaptığını ve bunun son 2 yılını da il başkanı olarak sürdürdüğünü ifade ederek, 15 Ocak‘tan itibaren de aday adaylık süreci nedeniyle il başkanlığından istifa ettiğini belirtti. Malatya‘nın sorunlarını yakından bildiğini belirten Şahin, seçim sürecinin herkes için hayırlı olmasını diledi.

MESOB Başkanı Keskin ise, Şahin‘i desteklediklerini ifade ederek, "Biz Malatya‘yı bilen, Malatya‘yı tanıyan, Malatya ekonomisini bilen adaylar istiyoruz. Özellikle de esnafın sorunlarını bilen milletvekili istiyoruz. Aday olacakların ailelerinin Malatya‘da oturuyor olması da bizim için önemlidir. Yakından tanıdığımız Mustafa Şahin‘e bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Mustafa Şahin, AK Parti il başkanlığından 15 Ocak‘ta istifa etmişti.

Kaynak: İHA