Yılın Okulu Ve Kurumlarına Ödülleri Verildi

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2010-2011 Eğitim Öğretim yılı toplam kalite yönetimi konusunda yılın okulu, kurumu ve ekip kategorisinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

İl Özel İdare tiyatro salonunda düzenlenen törene Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ile okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Yönetimi Değerlendirme ve Geliştirme Dairesi tarafından 1999 yılında çıkarılan genelge ile toplam kalite yönetimi çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi. Ayata, “Bakanlığımız aynı zamanda TKY çalışmalarında Türkiye Geneli değerlendirme ve ödüllendirme yapan tek bakanlık olma özelliğini korumaktadır. Okullarımız tarafından hazırlanan dosyalar ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde gönderilmiştir. Müdürlük bünyesinde oluşturulan ilçe değerlendirme komisyonlarınca ilk 3‘e giren dosyalar İl Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme Komisyonuna gönderilmiştir. Değerlendirme komisyonu, kurum ve ekip kategorilerinde iki dosyanın okunması ile ilk 3‘e giren okul ve ekiplerimizi belirlemiştir” dedi.

Yapılan değerlendirme sonrasında kurum kategorisinde Kayseri Ticaret Meslek Lisesi, Özvatan Atatürk İlköğretim Okulu ve Boydak İlköğretim Okulu, Talas derviş Güneş İlköğretim Okulu‘na ödülleri verildi.

Ekip kategorisinde ise, İl Milli Eğitim Müdürlüğü YÖKMER, Talas Cemile Oğulcuklu İlköğretim Okulu, Develi Mesleki Eğitim Merkezi, Melikgazi Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi, Argıncık Lisesi, Talas Yavru Vatan Anaokulu‘na ödülleri verildi.

Kaynak: İHA