Milli Eğitim Bakanı, Evinin Yakınındaki Yuvayı Açtı

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Atlantik Eğitim Kurumları tarafından Çankaya Park Vadi’de yapımı tamamlanan Burç Çocuk Akademisi’nin açılışına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Atlantik Eğitim Kurumları tarafından Çankaya Park Vadi’de yapımı tamamlanan Burç Çocuk Akademisi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Bakan Çubukçu, bakanlık olarak okul öncesi eğitime çok büyük önem verdiklerini belirterek, "Evimin yakınında açılan ve bana komşu olan böyle bir yuvayı hizmete sokmaktan son derece mutluyum." dedi.

    Evinin yakınında bulunan yuvanın açılışına yürüyerek gelen Bakan Çubukçu, içinde sevgi olmayan hiçbir eğitim kurumunun başarılı olabileceğini düşünmediğini ifade etti. Çubukçu, "Ailelerin çocuk eğitiminde bilgi ve donanımı çok önem arzetmektedir. Aileler de bu eğitim sürecine katılmalıdır. Çocuklarımızın geleceği için aileler başta olmak üzere özel ve devlet kurumları el ele vermelidir, çalışmalıdır." diye konuştu.

    Okul öncesi eğitimim çocuk gelişimine büyük bir katkısı bulunduğunun altını çizen Bakan Çubukçu, "Okul öncesi eğitime iktidarımız önem vermektedir. Ve bu konuda yapılan çalışmaları desteklemektedir." görüşünü dile getirdi.

    Atlantik Eğitim Kurumları Genel Müdürü İlhan Yerli ise, okul öncesi eğitim kurumlarında geleceğin nesillerini yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Yerli, de yeni açtıkları eğitim kurumunda bugünün şartlarına göre değil, geleceğin şartlarına göre nesiller yetiştirdiklerini kaydetti. Yerli, böyle bir eğitim kurumunu Ankara’ya kazandırmaktan ötürü son derece mutlu olduğunu belirtti. Daha sonra Burç Çocuk Akademileri Park Vadi Şubesi’ni açan Bakan Çubukçu, yuvada incelemelerde bulundu.