İsabeyli Şırlanspor’Da Moraller Yerinde

Amatör Süper Lig’de oturmuş kadrosu ve yetenekli futbolcuları ile ligin iddialı takımlarından olan İsabeyli Şırlansporlu futbolcular, Yıldızgücüspor maçı öncesi moral yemeğinde buluştular.

Amatör Süper Lig’de oturmuş kadrosu ve yetenekli futbolcuları ile

ligin iddialı takımlarından olan İsabeyli Şırlansporlu futbolcular, Yıldızgücüspor maçı öncesi moral yemeğinde buluştular.

İsabeyli’de bulunan Nazillisporlu Erkan’ın yerinde gerçekleşen moral yemeğine İsabeyli Şırlanspor Başkanı Mehmet Öcalan, Kulüp Yöneticileri, Kulüp Antrenörü Rahmi Çapkın ve futbolcular katıldı.

Geçtiğimiz haftayı bay geçiren ve dinlenme fırsatı bulan İsabeyli Şırlanspor ekibi hafta sonu sahasında oynayacağı ligin genç takımlarından ve Nazilli derbisi olarak bilinen Yıldızgücüspor maçı öncesi moral yemeğinde buluştular. Futbolcular yönetime ve teknik heyete hafta sonu oynayacakları Yıldızgücüspor maçında galip gelerek ligde üst sıralara çıkmak için söz verdi. Yaklaşık 3 saat birlikte güzel vakit geçiren futbolculara Kulüp Başkanı Mehmet Öcalan, yaklaşık 20 dakika süren bir konuşma yaptı. Öcalan, lig sonunda tüm ekipten şampiyonluk sözü aldı.

“2 TRANSFER İLE SENEYE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ”

Yaptığı açıklamada, İsabeyli Şırlanspor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını ifade eden Başkan Öcalan; “Sezon başında belirlediğimiz hedeften kopmadık. Ligin başında da dediğimiz gibi ilk 3 sırada yerimizi alacağız. Bir aksilik olmazsa şampiyonluk için de en büyük adaylardan birisiyiz. Bugünkü yemeğimiz aslında Davutlar ve Tuğla maçı sonrasında planladığımız bir organizasyondu. Amacımız futbolcular ve yönetim olarak kaynaşma ve dayanışma sağlamak. Artık fikstürümüzde zorlu maçlara çıkacağız. Bu ligde herkes birbirini yenecek bir durumda. Lig gerçekten çok zevkli ve karmaşık. Biz elimizden geleni yaparak gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Sahamıza kim gelirse gelsin biz tüm takımları yenecek güçteyiz. Birçok maçta eksiklerimiz ve hatalarımız nedeniyle puan kaybettik ama bunlardan ders aldık. Haftanın 5 günü idmanımızı yapıyoruz, yapılan çalışmalar çok iyi gidiyor. Bu yıl aslında çok az bir bütçeyle çok iyi işler başardık. Bu yıl 3 takviye yaptık ve kadromuz genel olarak oturdu. Şuan takım olarak iyi bir hava yakaladık. Bu moralle ilk 3’te yerimizi alacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde 2 transfer yapmayı hedefliyoruz. İnşallah bu transferlerle önümüzdeki günlerde daha da başarılı olacağımıza inanıyorum. Ligdeki tüm rakiplerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA