Vali Abdulkadir Demir’İn Eşi Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Erzincan Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir “Yaşlılar Haftası” nedeniyle protokol mensuplarının eşlerinden oluşan katılımcılar ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret ederek huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet eden Nurtaç Demir ve beraberindekiler, huzurevinin fiziki ve yaşam şartları ile ilgili olarak İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldılar.

21 Ocak 2011 tarihinde hayata geçirilen “Gönüllü Paylaşım Projesi kapsamında kursiyerlerin bilgi, beceri ve sosyal gelişimlerini tamamlamalarına yardımcı olmak, kültürel ve beceri gelişimlerini desteklemek amacıyla Nurtaç Demir’in öncülüğünde başlatılan proje ile 3.Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman’ın eşi Filiz Ataman,Ordu Karargâhında görev yapan komutan eşleri ve sivil tolum kuruluşu temsilcilerinin eşlerinden oluşan gönüllü veliler gözetiminde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Gönüllü veliler bilgi, tecrübe ve sahip oldukları imkanlarını bire bir paylaşarak projeye destek oldular. Meyvelerinin alınmaya başlandığı proje ile yapılan el emeği göz nuru ürünler

Yaşlılar Haftası münasebeti ile huzurevi sakinlerine dağıtıldı. İl Kültür Müdürlüğü El Sanatları Öğretmeni Arzu Lal ve 30 kursiyer ile huzurevi sakinlerinin katılımı ile yapılan ürünler huzurevi sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Yaşlıların bu anlamlı gününü kutlayarak, kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık ve afiyet dileyen Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir ziyarette yaptığı konuşmada: “18-24 Mart Yaşlılar haftanızı tebrik ediyorum. Sizler bu toplumun sigortası durumundasınız. Biz sizlere hizmet ediyoruz, sizlerin dualarınızı alıyoruz, biz sizlerden güç alıyoruz. Sizlere hizmet ettikçe biz mutlu oluyoruz, sizler bizim mutluluk kaynağımızsınız. Bütün imkânlarla sizin yanınızdayız. Her türlü desteği sizlere veriyoruz. Biz sizleri annemizin babamızın yerine koyarak, sizlere hizmeti onlara hizmet gibi kabul ettik. İl Müdürü Huzurevi müdürü ve diğer arkadaşlarımıza sizlere böyle mutlu bir şekilde burada barınma imkânı sağladıkları, hizmet ettikleri için teşekkür ediyorum. Ve hepinizin Yaşlılar Haftasını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir’e ve diğer katılımcılara ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.Konuşmaların ardından Nurtaç Demir ve huzurevi sakinleri birlikte pasta kesip halay çektiler.

Kaynak: İHA