Nizamoğlu Muğla Ziraat Odası’Nı Ziyaret Etti

Siyasi çalışmalarını sürdüren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hayati Nizamoğlu, Muğla Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulunan Nizamoğlu, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

12 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olan herkese başarılar dileyen AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Hayati Nizamoğlu, “Yıllardır gerek ticarette, gerekse de sosyal hayatta hep Muğlalılarla birlikte olduk. Sekiz yıl gururla sürdürdüğüm Muğla Ticaret Borsası Başkanlığı’ndan sonra milletvekili aday adayı oldum ve görevimden ayrıldım. Borsa ve Ziraat Odamız aslında kardeş örgütler. İkisinin de ana konusu Muğla tarımı. Muğla’da üç ana sektör var. Bir sektör turizm, iki tarım, üçüncü sektör de madencilik. Muğla tarımı elde ettiği milli hasıla olarak turizmle her zaman yarışan bir sektördür. Nüfusumuzun önemli bir kısmı tarımla uğraşıyor. Ben tarım sektörünün çok önemli olduğuna inanıyorum” dedi.

Milletvekili seçilmesi halinde tarım çalışmalarına büyük önem vereceğini kaydeden Milletvekili Aday Adayı Nizamoğlu, “Muğla tarımında bal başta olmak üzere, zeytincilik, süt ve hayvancılığımızla, narenciyemizle, örtü altı sebze yetiştiriciliği ile geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Göreve seçilmem halinde Muğla tarımına hizmet etmek istiyorum. Çünkü Muğla tarımının rakamlarını çok iyi biliyorum. Üretim yaparken insanlarımızın neler beklediğini çok yakından takip ettim. Muğla Ziraat Odası ile her zaman yakın işbirliği içinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Tarım sektöründe bol ve kaliteli ürün yetiştirilmesi ile üreticilerimizin gelir elde etme düşüncesinin geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum. 11 Nisan’da milletvekili aday listeleri açıklanacak. Sayın Başbakanımızın takdiri ile uygun bir yerde olursak, çok güzel hizmetlere el birliği ile beraber imza atacağız. Ben ekip ve takım çalışmasına inanan ve bunu uygulayan bir kişiyim. Muğla Ziraat Odasına çalışmalarında başarılar diliyorum ve beni kabul ettiğiniz içinde çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyareti nedeniyle AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Hayati Nizamoğlu’na teşekkür eden ve seçim çalışmalarında başarılar dileyen Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, “Sekiz yıl sürdürdüğünüz borsa başkanlığınız döneminde ilimize önemli hizmetler verdiniz. Muğlamız için faydalı çalışmalara imza attınız. Bundan sonrada borsada edindiğiniz tecrübelerle birlikte, göreve seçilmeniz halinde ilimize önemli hizmetler edeceğinize inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA