Kastamonu‘da Lise Öğrencisi Av Tüfeğiyle İntihar Etti

Kastamonu‘nun Taşköprü ilçesinde meslek lisesi son sınıf öğrencisi S.E., av tüfeğiyle intihar etti.

Taşköprü‘ye bağlı Kornapa köyünde ikamet eden lise son sınıf öğrencisi S.E. (19), gece herkesin uyuduğu sırada av tüfeğini alarak evden çıktı. Eve 100 metre uzaklıkta bulunan bir samanlığın çatısına çıkan S.E., henüz bilinmeyen bir nedenle av tüfeğiyle kendini vurdu. S.E., kafasına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Sabah okul için uyandırmaya gittiği S.E.‘yi yatağında bulamaması üzerine telaşlanan aile, eve 100 metre ileride bulunan samanlığın çatısında oğullarının cansız bedeniyle

karşılaştı. Karşılaştıkları feci manzara karşısında baba Hüseyin Esen ve anne Halime Esen olay yerinde sinir krizleri geçirirken, komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Lise öğrencisi S.E.‘nin sevgilisinden ayrıldığı için girdiği bunalım sonucu intihar etmiş olabileceği öne sürüldü.

Öte yandan öğrencinin okulundaki öğretmenleri tarafından sevilen bir öğrenci olduğu, önceki yıl seçimle öğrenci meclisi başkanlığına seçildiği, bir yıl süreyle bu görevde bulunduğu, öğrencinin okul başarısının orta seviyede olduğu öğrenildi. S.E.‘nin pazar günü YGS sınavına girdiği ve iki yıllık meslek yüksekokulunu düşündüğü ifade edildi.

Lise öğrencisi S.E.‘nin cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: İHA