Chp‘Li Bulut: Mücadelemizi Yılmadan Sürdüreceğiz

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanlığı’ndan istifa eden Burhanettin Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi‘nden (CHP) Adana milletvekili aday adayı oldu.

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanlığı’ndan istifa eden Burhanettin Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi‘nden (CHP) Adana milletvekili aday adayı oldu. Kentin genel sorunları ve sağlık sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili yaptığı çalışmaları sık sık kamuoyu ile paylaşan Bulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu ziyaret ederek konuyla ilgili bir dosya sundu. Bundan sonraki çalışmalarını da bu partinin çatısı altında yürütmek istediğini belirten Bulut, meslek odası dışında bir çok sivil toplum örgütlerinde de farklı görevler üstlendi.

Bulut, CHP Adana milletvekili aday adaylığı için başkanlığından istifa ettiği Adana Eczacı Odası (ADEO) yönetim, üye ve personeliyle vedalaştı. ADEO Başkanlığı‘nı 4 dönemdir yürüten Bulut "Yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda mesleğimize neler kazandırabiliriz diye düşündük. Son 5 yılda sağlıkta izlenen yanlış politikalar yüzünden meslektaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sorunları sık sık gündeme getirdik. Bunların çoğu yetkililer tarafından görülmek dahi istemedi. Fakat biz onurlu mücadelemizi yılmadan sürdürdük, bundan sonra da sürdüreceğimize inanıyorum" dedi.