Samanyolu‘Ndaki Villalar Outlet Mağazası Olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce Konya yolu üzerindeki Samanyolu Rekreasyon alanında bulunan villaları ünlü markaların outlet mağazaları olarak değerlendirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce Konya yolu üzerindeki Samanyolu Rekreasyon alanında bulunan villaları ünlü markaların outlet mağazaları olarak değerlendirecek. Başkent Designer Outlet adı verilen yeni alışveriş merkezinde, aralarında Versace, Kiğılı, Journey, Karton, Semanta, Ayakkabı Dünyası gibi markaların yer aldığı sekiz tekstil ve bir ayakkabı mağazası ile bir de restoran yer alacak. Merkez 1 Nisan’da gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından Ankaralıların hizmetine açılacak.

    Fabrika Satış Mağazası anlamına gelen “Outlet Merkezi”nde, bünyesinde ünlü markaların fabrika satış mağazalarına kiraya verilen 10 adet villa ve büyük boyutlarda mevsim koşullarına göre güneşli ve yağışlı zamanlarda yararlanılması için 2 adet gölge elemanı bulunuyor. Tüm alanı kapsayan su kanalları ve göletlerle bölgeye görsel güzellikler sağlanırken özel arabalarıyla gelen ziyaretçiler için de 265 araçlık bir otopark yer alıyor.