YGS soruları ve cevapları (YGS Puan Hesaplama)

YGS giriş yerleri belgesi, YGS sınavı saat 10:00'da başladı 2011 YGS sınavı giriş yerleri ve belgesi ile ilgili tüm ayrıntılar.

YGS soruları ve cevapları (YGS Puan Hesaplama)
ÖSYM 2011 YGS cevapları yayınlandı!ÖSYM YGS cevapları video olarak TRT1'den çözüldü.2011 YGS soruları ve cevapları burada! ÖSYM 2011 YGS soruları cevaplandı.YGS soruları ve cevapları indir. ÖSYM YGS soruları ve cevapları yükle. YGS soruları ve çözümleri ve ÖSYM 2011 YGS soruları indir.2011 YGS puan hesaplama burada! ÖSYM YGS soruları cevap anahtarı.ÖSYM 2011 YGS puan hesaplama burada! ÖSYM YGS puan hesaplama linkinden puanlarınızı hesaplayın.İşte ÖSYM YGS puan hesaplama sayfası ve 2011 YGS soruları ve cevapları. (2011 YGS cevapları) YGS giriş yerleri belgesi, YGS sınavı saat 10:00'da başladı 2011 YGS sınavı giriş yerleri ve belgesi ile ilgili tüm ayrıntılar. 2011 YGS sınav soruları ve cevapları.ÖSYM, 27 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) soruları ve cevaplarının, sınav tamamlandıktan sonra sadece TRT tarafından yayımlanacağını duyurdu.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, Pazar günü yapılacak olan YGS soru ve cevaplarının, 29 Mart 2011 Salı günü saat 13.00'te ÖSYM'nin "https://ygs2011 sorular.osym.gov.tr" internet adresinden yayımlanacağını duyurdu.2011-YGS'de kullanılan soruların, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olduğu, telif haklarının ÖSYM'ye ait olduğunun altı çizilerek, ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayımlanamayacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, sınavın soru ve cevapları, 27 Mart 2011 tarihinde sınav tamamlandıktan sonra sadece Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından yayımlanacak. Ulusal ve yerel yazılı basın-yayın organları ise ÖSYM ile yapacakları sözleşmeler çerçevesinde söz konusu sınava ait soru kitapçığı ve cevap anahtarını, sınavdan bir gün sonra (28 Mart 2011 tarihinde) olmak üzere yayımlayabilecek. Bu kuruluşlara ilgili soru kitapçığı ve cevap anahtarı sınav bitiminden sonra aynı gün saat 16.00'da basılı olarak verilecek. Yayınevleri soruların basım hakkını, 29 Mart 2011 Salı gününden itibaren ÖSYM ile yapılacak sözleşme ile temin edebilecek.

2011-YGS soru ve cevap anahtarını yukarıda belirtilen kurallara aykırı biçimde kullananlar veya internet sayfalarında kullanıma açanlar hakkında yasal işlem yapılacak. YGS aday ve görevlilerine ücretsiz ulaşım.İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT, Ulaşım A.Ş. ve Şehir Hatları tarafından 27 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilere ve sınavda görevli olanlara ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek.2011 YGS sınavı 27 mart pazar günü yapılacak. YGS sınav soruları ve cevapları hakkında ÖSYM'den yapılan açıklamada, Pazar günü yapılacak olan YGS soru ve cevaplarının, 29 Mart 2011 Salı günü saat 13.00'te ÖSYM'nin https://ygs2011-sorular.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacağını duyurdu.2011-YGS'de kullanılan soruların, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olduğu, telif haklarının ÖSYM'ye ait olduğunun altı çizilerek, ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayımlanamayacağı belirtildi.Açıklamaya göre, sınavın soru ve cevapları, 27 Mart 2011 tarihinde sınav tamamlandıktan sonra sadece Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından yayımlanacak.Ulusal ve yerel yazılı basın-yayın organları ise ÖSYM ile yapacakları sözleşmeler çerçevesinde söz konusu sınava ait soru kitapçığı ve cevap anahtarını, sınavdan bir gün sonra (28 Mart 2011 tarihinde) olmak üzere yayımlayabilecek. Bu kuruluşlara ilgili soru kitapçığı ve cevap anahtarı sınav bitiminden sonra aynı gün saat 16.00'da basılı olarak verilecek.Yayınevleri soruların basım hakkını, 29 Mart 2011 Salı gününden itibaren ÖSYM ile yapılacak sözleşme ile temin edebilecek.2011-YGS soru ve cevap anahtarını yukarıda belirtilen kurallara aykırı biçimde kullananlar veya internet sayfalarında kullanıma açanlar hakkında yasal işlem yapılacak.