Chp Gaziantep İl Yönetimi Muhtarlarla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Ali Peri ve il yönetimi, muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Gaziantep eski il başkanlarından merhum Enver Koçak‘ın torunu Mehmet Koçak tarafından Üniversite Bulvarı‘nda kendisine ait Bulgurum Restoran‘da düzenlenen toplantıya, CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Bilen ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

İl Başkanı Ali Peri burada yaptığı konuşmada, amaçlarının partililer ile bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinlemek olduğunu söyledi.

Peri, "Burada mahalle muhtarlarının sorunlarını dinlemek, önerilerini almak, şu süreçte yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak için toplandık. Muhtarların içinde kırgın, ihmal edildiğini ya da yalnız bırakıldığını düşünenler olduğunu biliyorum. Ancak geçmişte ne yaşanmış olursa olsun şimdi birlikte yürüme zamanıdır demek için buradayız. Arkada ya da önde değil, yan yana, omuz omuza yürüme zamanıdır. Partimizin, vatandaşlarımızın ve ille de ülkemizin bize ihtiyacı var. CHP iktidarına ihtiyacı var.

Bunu sağlamak da bizim görevimiz. Boynumuzun borcu. Bu nedenle bir kez daha söylüyorum ki artık geçmişi bırakalım. El ele verip CHP‘nin başarısı için çalışalım. Bu güzel organizasyona katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Koçak ise yaptığı konuşmada, "Partili ve muhtarların bir araya gelerek sorunlarına çözüm bulmaları için bu etkinliği düzenledim. Bu birlikteliği sağlama girişiminde bulunduğumda beni kırmayan, davetimi kabul eden tüm muhtarlarıma ve il başkanım Ali Peri‘ye sonsuz teşekkürler ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından akşam yemeği yiyen partili ve muhtarlar daha sonra yaşadıkları sorunları anlatarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: İHA