Assassin's Creed ansiklopedisi hazırlanıyor

Ubisoft, Assassin's Creed için resmi bir ansiklopedi hazırlayacak. Ubisoft, ansiklopedide resmi olarak işe aldığı oyunculardan da yararlanacak.

Assassin's Creed ansiklopedisi hazırlanıyor
Ubisoft'un bir hizmeti olan Ubiworks, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada yeni çalışanları bünyelerine katacaklarını açıkladı. Yeni çalışanlar bir Assassin's Creed oyun üzerinde çalışmayacaklar. Yapılan duyurunun ana konusu bir ansiklopedi.

Ubiworks, Assassin's Creed'in ansiklopedisini hazırlayacak. Yapılan girişim bir fan işi değil. Gerekli yetilere sahip olan Assassin's Creed fanatikleri direk olarak Ubisoft çalışanı olarak gözükecek.

Assassin's Creed evrenini iyi bilmek, İngilizce yazım yetisinin ciddi anlamda yüksek olması kilit ansiklopedi projesine katılanlarda aranan özelliklerin başında geliyor.

Kısa bir süre önce PC sürümüyle de sektördeki çıkış sürecini tamamlayan Assassin's Creed Brotherhood, oyunun ne denli bir marka haline geldiği herkese net bir şekilde gösteriyor. Gelişen oynanış, sunum, artan görev çeşitliliği ve diğer yenilikler oyunun bir üçlemeden ibaret olmayacağının en büyük kanıtı.