4 Çocuk Annesi Kadın Ambulans Helikopterle Antalya’Ya Sevkedildi

Afyon’dan Marmaris’te bulunan bir yakınını ziyarete gelen ve burada rahatsızlanan 4 çocuk annesi kadın, önce Fethiye Devlet Hastanesi’ne buradan da hava ambulansla Antalya’ya sevk edildi.

Afyon’un Sandıklı İlçesinde yaşayan ve 2 buçuk yıldır trambosit eksikliği tedavisi gören 4 çocuk annesi Elife Keskin, Marmaris’te bir yakınını ziyarete geldi. Tatilini geçiren Keskin, önceki gece aniden rahatsızlanarak ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi. Eşinin yoğun bakımda tedavi altına alınması üzerine Ali Keskin, hemen AK Parti Afyon Milletvekili Zekeriya Aslan’ı arayarak yardım istedi. Eşinin, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesinin gerektiğini söyleyen Keskin’in imdadına yetişen ve konuyla yakından ilgilenen Afyon milletvekili Zekeriya Aslan , 112 komuta merkezini arayarak hastanın naklinin yapılmasına aracı oldu. Bunun üzerine Fethiye Devlet hastanesi bahçesine inen ambulans helikopter, Elife Keskin’i alarak Antalya’ya doğru havalandı.

Karayolu ile eşinin peşinden Antalya’ya giden Ali Keskin ise, duygularını “Devletimizden ve milletvekilimizden Allah razı olsun” diyerek dile getirdi.

Kaynak: İHA