Başkan Akgül, Yaşlıları Ziyaret Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak‘ta yaşayan 78 yaşındaki Seyit Ali Uzun‘u ve 88 yaşındaki Abdullah Lük‘ü ziyaret etti.

Başkan Akgül ve eşi Zeliha Akgül, Yaşlılar Haftası kutlamaları çerçevesinde Kayaş Mahallesi‘nde yaşayan Seyit Ali Uzun‘u (78) evinde ziyaret etti. Başkan Akgül‘e olan sevgisini defalarca dile getiren Uzun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Akgül‘ün birlikte çekildikleri fotoğrafı uzun zamandır sakladığını söyledi.

Başkan Akgül ve eşi Zeliha Akgül‘ün bir sonraki durağı Abdullah Lük‘ün (88) evi oldu. Abdullah Lük‘e belediye başkanın ve eşinin kendisini ziyaretine geldiğini duyunca çok heyecanlandığını söyledi. Başkan Akgül ile anılarını paylaşan Lük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yaşlılarımızı sadece bu hafta içinde değil her zaman hatırlamalı, sık sık ziyaret etmeliyiz. Onların hayat tecrübeleri bizler için çok önemli. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır" dedi.

Ziyaret sırasında Mamak Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti Ekibi tarafından yaşlıların sağlık kontrolleri gerçekleştirildi. Başkan Akgül, ziyaret ettiği yaşlı vatandaşlara hediye takdim ederek ellerini öptü. Ziyarette Başkan Akgül‘e Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurul Üyesi Öznur Demirbilek ve Aile Okulu Koordinatörü Rabia Zincirkıran da eşlik etti.

Kaynak: İHA