Demirdöküm‘de Kurumsal Kimlik Çalışmaları

Türkiye‘nin ısıtma ve soğutma sektöründeki öncü markalarından DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcı ve servislerini kurumsal bir çatı altında topluyor.

Kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık veren DemirDöküm‘ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, Samsun yetkili satıcısı Ana Yapı‘nın yenilenen yüzünü tanıttığı törene katıldı. Christoph M. Grosser; kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade ederek, DemirDöküm‘de önemli ve büyük değişimler yaşandığını, kurumsal kimlik çalışmalarının da bu değişimin görünen yüzü olduğunu kaydetti. DemirDöküm‘ün 57 yıldır gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gösterdiği

performansla büyük başarılara imza attığını belirten Grosser, "Son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Baştan aşağı yenilenen yetkili satıcılarımız, DemirDöküm‘ün değişimi kucaklayan dinamik yüzünü sizlere yansıtacaktır" dedi.

Kurulduğu yıldan bu yana ısıtma ve soğutma sektörünün lider markası olan DemirDöküm‘ün ürünleri ve satış sonrası hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanan bir marka olduğunu belirten DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, "DemirDöküm markası çatısı altında tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, bu ülkeye hizmet etmek bizlere ayrıca gurur veriyor" diye konuştu.

Yenilenen Ana Yapı‘nın açılışına Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Almanya‘nın Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna katıldı.

Kaynak: İHA